Falimdacikmadin Asli0611 her ay aynı gün yumurtlama göreceksiniz diye bi kaide yok. 3. Gün bile görebilirsiniz bu yüzden adet bitimi başlamalısınız diye düşünüyorum.
mervelerizm Asli0611 açıkçası ben de kullandım ve güvenilir bulmadım, verebileceğim tek tavsiye adet bittiği gün ve sonraki 5 gün ki birliktelik çok önemli diyebilirim.
Asli0611 Falimdacikmadin anladıımmmm geç kaldım demek ki ama yumurtlama öatlama döneminde oluşan kasık ağrısı yumurta akı gibi akıntı falan da görmedim o zaman daha gelmedi o dönem geçtiğimiz pazar bitmişti adetm
Falimdacikmadin Asli0611 varsa elinizde yine de yapın tabi. Ben ovülasyon testi ile ikinci denemede gebe kaldım.
Asli0611 mervelerizm hadi ya pazar gününden beri 1 kere beraberlik yaşadık ne yapabilirim bilmiyorum artık yaa 💖😔
mervelerizm Asli0611 LH testleri insanı strese sokuyor ve pik gününü görene kadar birliktelik yaşamak istemiyorsun. Bebek en doğru zamanı buluyor buna inan ve sürekli bu durumu düşünme kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin inanki işe yarıyor ☘️
Asli0611 mervelerizm yaa 3. Ay oluyor bu denemelerimizde geçen ay o kadar umutluydum ki tuttuğuna resmen olmadığını görünce hayattan soğudum bu sefer daha sakinim daha serin düşünüp hareket edeceğim 🤷🏻♀️
Asli0611 Falimdacikmadin malesef yok ama aldırıcam yarın anneme gidicem orada kalmam gerekiyor pazar gününden başlayacagım kacırmadıysam anlarmıyım bilmiyorum da
Gulcingezer Asli0611 regl bitince bir kac gun snra baslayabilirsin ikiside kirmizi olup sonra siliklesip catlayana kdar gunde 1 kere devam et ve o gunleri degerlendir🙏🏻
1melisa Asli0611 canım adetin bitince hemen başlamalısın çunku ben bazı aylar adetim bittigi 2inci gün yumurtlama görüyordum
Falimdacikmadin Asli0611 ben instagramda birgebeningünlüğü Ebru hanımdan almıştım tavsiye ederim. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız en kısa zamanda. Sağlıklı günler dilerim 🙂
Gulcingezer Asli0611 canim kirmizi olan gunleri de degerlendirmen lazim asil onemli olan catlamayi degerlendirip yumurta salindiginda spermle bulusturman
Gulcingezer Asli0611 al mutlaka cok fazla bu sekilde cabuk hamile kalan anneler var bnde onlardan biriydim ins sana da fayda saglar saglikli bir sonuc elde edersn 🙏🏻
Asli0611 Falimdacikmadin ya takibe aldım o sayfayı ama ne yapıyor anlamadım satıyor mu tüyo mu veriyor tam olarak ne mesaj mı atıcaz