biranne3434 selam kızlar 35+1 haftalık gebeyim. Akşamdan beri alt kısımda zonklama tarzı bi ağrı oluyor bunu bilen var mı gitsem natye birşey derler mi
Edanur-gul biranne3434 36 haftamdayim aynı şey bendede var büyüdükçe baskı yapıyor doğum için hazırlanıyormuş bebek magnezyum kullanıyorum ve bol bol dinlen anı hareketten kaçın demişti doktorum
ebozbey biranne3434 canim 32 haftadan başladı benim zonklamaya lavabodayken bile zonkluyor ara ara ben sordum normal dedi doktor
ozgei biranne3434 sanırım bebek yerleşmeye çalışıyor bende de aynısı var 36 haftalığım, iki gün önce nst’de sancı çıkmadı🤷🏻♀️ Bir de bebek toplanıyor sürekli, kaskatı kesiliyor, sizde de oluyor mu. Magnezyum da kullanıyorum
2Prensveannesi biranne3434 siz yine sona yaklasmışınız ben 19 haftaligim ayni agrilar kalca agrisi sırt agrısı pelvik agrısı ev işlerini zor yapamaya başladım bacaklarim sızlıyor neden bu kadar erken başladı agrılar bi önerisi olan varsa bize de söylesin lütfen 🤕20 hafta nasıl gececek böyle agrılarla
analaka Edanur-gul bende bugun 36 oldum randevum vardi artik magnezyum takviyesi kullanmamami soyledi doktorum kasilmalari engelliyormus soylemek istedim
biranne3434 2Prensveannesi maden suyu için benimde pelvik ağrılarım bacak kasılmlarım oluyodu günde 2 şişe maden suyu verdi doktor