Ozlemba Şu an covitim 23 haftaligim burda da onermislerdi cam kozalagi pekmezi eşim cam kozalağı macunu bulmuş kullanan var mı hamile olduğum için içinde başka şeyler de var kullansam mı bilemedim 🙄
Merveee34 Ozlemba canım şurubunu içebilirsin ama macunu tehlikeli olabilir . Ben her sene şurubunu kullanıyordum bu sene çocuklarıma macunu aldım . Satıcı hamilelere önermiyoruz dedi . İçersinde birden çok madde var bize yasak olan
Elika0 Ozlemba çam kozalağı pekmezi var bende ama hiç yemiyorum. Faydalı mıymış acaba ? Bilginiz var mı ? Biz birinden telefon ile sipariş vererek aldık babam getirtmişti benim astımım olduğu için. Gebe olduğumu öğrenince yemedim bi zararı olur belki diye
Ozlemba Elika0 Pekmezi ya da şurubu için gebeyken içenleri duydum ama macununun içinde başka şeyler olduğu icinn ben pek içmek istemedim açıkçası yinede sizde doktorunuza falan danışın içmeden önce covitken öksürüğe iyi geldiğini duymustum
MinnieMouse Ozlemba cam kozalagi srubunu esimin oksurugu icin almistim. Firmaya alirken sordum hamilelikte kullanim onermiyoruz, sonucunu bilemiyoruz riske atmayalim dediler. Bitkisel seyleri kullanirken dikkatli olmak lazim.
Ozlemba MinnieMouse Surubunu icilenleri burda duydum aslında ben macun olunca kafam karıştı açıkçası yine de teşekkürler
Secil26 Ben grip olduğumda çam kozalağının pekmezini kullandım günde 1 tatlı kaşığı çok iyi geldi 22 haftalık gebeyim bu arada