minikkuzununannesi12 Süreç nasıl oluyor anne bebek ayrılıyormu?özel veya devlette süreç farklımı.17 gün önce covid geçirdim.iyileştim.bu cumartesi sezaryen olacaktım yeniden kovid testi istendi ve yeniden pozitif çıktım.bu nasıl iş
ebozbey minikkuzununannesi12 canimm çok normal ben arkadaşlarımla karantinada kaldım hepimiz test yaptık negatif o pozitif çıktı. Sağlık bakanliginj aradık sorduk 6 ay boyunca hergunde test yaptırsan bazen bazıları pozitif çıkabiliyor antikor kalıyor içinde yani pozitif çıkman senin korona olduğunun anlamına gelmiyor kimseyede geçmiyor sadece kalıntılarını görüyor test okadar korona değilsindir bizzat bilen kişiden aldık bilgiyi..
ebozbey minikkuzununannesi12 hstanede de bu durumu kabul edecektir pozitif çıkan arkadaşım yolculuk yaptı düşün😊
Alone minikkuzununannesi12 delta veya deşta plus sanız 20 gün sonunda yaptırın tekrar testi. Normal covid se 14 gün yetiyor ama yine de pozitif çıkabiliyorsunuz. Benim küçük kaynım 1 ay oldu hala pozitif çıkıyor ama okula fln gidiyor karantinada değil artık
Ilkim_05 minikkuzununannesi12 bende 15 18i dgum olacaktır pozitiftim hiçbir bilgim yok merak ediyorum 😞
Sybabyss Saglık ocakları rapor veriyor bununla ilgili orayla görüşebilirsiniz eşim işe o şekilde başlamıştı o raporla pozitif olduğu halde
Alone minikkuzununannesi12 valla belge fln vermediler cnm testi pozitif çıkmasına rağmen karantinası günü dolunca otomatik olarak kalktı. Sağlık bakanlığını aradılar sormak için bulaşıcılık süresi dolduğu için karantinası kalktı normal hayatına devam edebilir dediler Aylarca bile pozitif çıkma ihtimali var dediler. Normalde ikinci sefer teste bile gerek yoktu karantina süresi dolunca otomatik kaldırıyoruz dediler o da şimdi normal hayatına devam ediyor
minikkuzununannesi12 Alone canım kaynın hanği numaralı nereyi aramış öğrenmiş.bunları sana zahmet öğrenebilirmisin.çok önemli benim için
Ilkim_05 minikkuzununannesi12 aynen canim hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallah Rabbim ,sizinkide geçmiştir büyük ihtimal stres yapmayın hastahane ve doktorunuz yönlendirecektir bence verirler yanınızada🥰 hayirli doğumlar sağlıcakla alın insallah kuzunuzu🌸
minikkuzununannesi12 Ilkim_05 inşallah canım tüm bekleyenler sağlıklıca kucağına alır inşallah yavrularını
Alone minikkuzununannesi12 ya valla inan yeni uyanmışım 🙈 gece sabaha kadar zombi gibi gezince çocuğu kreşe gönderip geri yatıyorum da 😂 dur arayıp soruyorum hemen
Alone minikkuzununannesi12 cnm tekrar pozitif çıkınca kendileri aramıştı diyor. Ama normalde bişey sormak için de covid danışma hattını arıyorduk diyor +90 312 552 14 00 böyle bir numara verdi istersen bi ara konuş covid danışma hattıymış burası. En azından belki napacağını söylerler