Gamzeli_anne_ Ben galiba 2 gündür hissediyorum karnımda kelebek ucuyo gibi bişey dönüyor karnımın içinde pıt pıt hissedicegim şekilde oluyo ay anlatamıyorum bile siz nasıl hissettiniz 🤗
Mrv1007 Gamzeli_anne_ kaçıncı haftadasınız? Ben 16+3 oldum birkaç gün önce böyle iki tane pıtpıt hissettim karnımda ama herkes cok erken gazdır o falan dedi o yüzden emin olamadım
Syda01 Gamzeli_anne_ 17 haftalıkken minik kıpırtı gibi hissettim 27 haftalık olduk oğlusumun tekmelerini hissetmek cok güzel cok şükür 🙏
Shzdgn Gamzeli_anne_ İlk gebelikte 20 haftalık hissediliyor bende öyle olmuştu ikincide 11 haftalık hissettim çok güzel bir duygu rabbim bu güzel duyguyu her kadına yaşatsın inşallah 🤲 doğum yaptım ve bebeğim yoğun bakımda dua eder misiniz 🙏
Gamzeli_anne_ Mrv1007 20+2 haftalık ben de hiç gaz seyirme vs olmamıştı bazıları erkende hissedebiliyo canım
Mrv1007 Gamzeli_anne_ bir kerecik hissettim daha hissedemiyorum zaten, bir hissetsem rahatlayacağım şuan içim içimi yiyor her şey yolunda mı diye düşünmekten 🥲
Gamzeli_anne_ Mrv1007 Bende oyleydim güzel duyguymus ama yakında hissedersin gun icinde baya kipirti hissediyosun anlarsın
Gamzeli_anne_ Shzdgn Rabbim acil sifalar versin inşallah çabuk iyilesir kavusursunuz insallah dualarimdasiniz ❤️