Zeynep233 Kızlar dua edin lütfen 23+3 üm rahim ağzı kısalması ve rahimde hunileşme olmuş yarın serklaj olacam çok korkuyorum doktor bu haftalarda doğarsa yaşamaz dedi çok üzgünüm napacam bilmiyorum 😔😔
Esrakin Zeynep233 Korkma cnm serklaj olduktan sonra erken dogum riskin olmaz benimde 16 haftada oldu serklaj rahim kisaligindsn kanamam oluyordu surekli bebek rahme yakin diye düşük riskim.vardi sukur suan 29 haftalik oldum serklajdan sonra hic kanamam olmadi sukur 🙏
Bebegim4 Zeynep233 canım 21+5 de rahimde hunileşme ve kısalma sebebi ile serkaj oldum canım hiç korkma Allah’ın izni ile inşallah ondan sonra hep yattım dinlendim ilaçlarımı düzenli kullandım çok şükür 31+5 olduk
ebruu19 Zeynep233 bende ilk gebeliğimde olmuştum canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏🙏
Ayse254 Esrakin rahim ağzı kısalığını doktor karından muayene ile mi fark etti yoksa vajinal mi beni kimse vajinal muayene etmiyor ihmal olsun istemiyorum 🤷🏻♀️
Zeynep233 Ayse254 vajinal muayene ile fark etti canım karından 30 mm di hep alttan baktığında 26 mm çıktı gerçek sonuç vajinal çıkıyor
ebruu19 Ayse254 karından baktığında bir sıkıntı görürse alttan muayne ediyor..demek ki sizin olması gerektiği boyutta yoksa bütün doktorlar buna dikkat eder
Ayse254 Esrakin ben doktora vajinal muayene eder misiniz mi demem lazım 😅 özel hastaneye gidiyorum sslında ama rutin kontrollerde karından bakılıyor kimse vajinal bakıcam demedi 🤷🏻♀️
Esrakin Ayse254 şöyle diyim cnm benim kalça agrim cok oluyordu yürüyemiyordum resmen bide surekli kanamam oluyordu ondan sonra bakti söyledi doktor
Esrakin Ayse254 Bilmiyorum cnm olabilir sende sor istersen servik diyorlar eger yanlis hatırlamıyorsam ölçüsü kac diy3 bi sknti varni diye
Zeynep233 ebruu19 ikinci hamilelikte bidaha atılmadı mı canım bu sefer daha erken atıldığını duymuştum