llFatma Kızlar 2 gündür karnında batma hissediyorum ara ara sanki içimi çiziyor gibi de hissediyorum kıyafetimin içine baktım acaba bir şey mi kaçtı da bir şey çiziyor dedim ama karın içinden geliyormuş 🤦 sizde de oluyor mu 26.haftamdayim
211212g llFatma o bendede oluyor iki gündür ara ara bende merak ediyorum ama benim vajinadan göbeyme doğru oluyor bişey çekiliyor sanki dediğin gibi çiziliyor gibi batma ay tarif edemiyorum ama ben daha 17+5 haftalık inşallah önemli bişey değildir
llFatma Tugceayse sadece karnımı çiziyor gibi hissediyorum başka sorunum yok sanki içimde çekirdek kabuğu kalmış ucu çiziyor gibi sık değil ama ara ara oluyor. Çocuk kemikleniyor diye mi acaba
Mimik O dedigin hissi bilmiyorum, ben yasamadim… bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim ama…tatli tatli geliyor bana… Hapsururken de, uzaniyorsan cenin pozisyonunda hapsur, o zaman kramp miramp hissetmiyorsun…
SemaMert llFatma ay aynı şey bende de oluyor 29. Haftadayım özellikle sağ tarafımda içten tırnakla sıkılmış gibi oluyor ve canımı yakıyor bazen hareket bile edemiyorum
llFatma SemaMert evet ya aynı öyle çocuk tırnaklayabilir mi ki diye düşünüyorum. İlk gebeliğim şimdiden böyleyse daha düşünemiyorum