Fadikb Bircannbozann kesinlikle doğru değil. 33+2 haftalık hamileyim kızım olacak. Hamileliğimin başından beri 1 kere bile midem bulanmadı hiç kusmadım hiç birşeye aşermedim 😂
Merve2234 Bircannbozann Doğru bence çok var cevremdede benim de erkek hiç olmadı bulantım arkadaşımın kız onun oldu. Erkek de sivilce çıkıyor bide
Bircannbozann Merve2234 bilmiyorum ya çok sitresliyim tabiki öncelikle saglıklı saatli olaun öncelikle ama erkek olsun istiyorum 😔😔
Bircannbozann Mrv1007 benimde iki kızım var ikiside bulantı kusma hastanelik oluyodum serumlar felan bu gebeligimde bulantım yok 5+4 deyim sonra olurmu bilmem
Merve2234 Bircannbozann ilk mi canım ? Herkesin gönlünde bi cinsiyet vardır insallah Allah gönlüne göre verir erkek senesi bu sene çok var
Hemeha Bircannbozann benimde ilki erkekdi asiri bulantilarim vardi 5 ay boyunca suan ikinci gebeligim cok sukur rahat geciyor bakalim bu ne olacak
Zehrakutay2018 Doğru değil bende 4 buçuk al cektim ilk gebelikten çok farklıydı herseyi herkes kız dedi ama yine oğlum oluyor 😁😁
mercimekanneeesi Bircannbozann çok dogru benm ilk hamileligm. 1. Aydan itibaren hep bulantı kusma var cnm kızım oluyor hayırlısıyla
hdyogz Bircannbozann Bende doğru değil benim de tam tersi oldu çok fazla bulantim oluyor kusuyorum erkek bebek bekliyorum hayırlısıyla 😊
Cilekliruyam Bircannbozann tam tersi. 33 haftalık oldum nerdeyse hala bulantım var anam ağladı 7bucuk aydır çok zor geçiyor valla ailelerimiz falan hep kız sandı ilk başta ama iki doktorda erkek dedi
Rumeysa3652 Bircannbozann hiç alakası yok valla 5. ayıma kadar bulantıyı çektim ve hala ara ara yokluyo ama oğluşum olucak
sosyalfobikk Bircannbozann hayir benim oglumda aşırı bulantım vardı bisey yiyemiyordum acliktan ağladığm oluyordu.kizimda hiç olmadı ikimci kizimda aç kalınca bulantı oluyordu sadece;
Mineeaa Bircannbozann alakası bile yok bence 30 haftalık hamileyim taş çatlasın 2 kere kustum kızım olcak inşallah
Smy1 Bircannbozann yanlış oğlum olacak ve yemek yemeyi bırak yemek yapamadım su bile içemedim. 9. Ayımda hala midem bulanıyor