Miros Gkcdila İlk kızımin ismi NİSA şimdi.ikinci kez kizim olucak allahin izniyle ASEL koyma yi düşünüyorum
Mihriballim Gkcdila ☺️🙏 amin inşallah evet ağır ve Bi o kadar da kaprisli lütfen isin seçerken isim karakterine bakmayı ihmal etme gerçekten adının özelliğini taşıyor.
Gkcdila Mihriballim isim analizi hep aynı harfleri betimliyor pek inanmıyorum ama aklımda olsun öneri için teşekkürler 🥰
Simayss Shnern Yaaa üç yaşında kızım var adı Simay babası koymak istedi koydu şimdi ona bakıyorum simayda başka isimle düşünemiyorum çok güzel bir isim ❤️ sağlıkla doğsun kızınız
Gkcdila Simayss ayyy ne güzel ya önemli olan da o ismi koymak ama bizimkine kalırsa Pelin Selin ceren Türkan Aysel böyle klasik isimlerden yana 😤😁
Simayss Gkcdila AA ikinciye hamileyim bu kez kız olursa ben koycam adını selin de benim aklımda ❤️ bende şimdi koyanlar varsa alınmasın ama Lina liva lila vs gibi isimlerden çok sıkıldım gökçe selin vs daha güzel geliyor
Gkcdila Simayss ya araştırıyorum hep aynı isimler konuluyor asel adel alin Meva sare alya vs. Bir neslin ismi hep aynı olacak 🙈 siz Selin koyun ya ben öyle aklıma geldi salladım Pelin Selin diye 🤭
Kumkurdu Ben sedef ismini çok beğeniyorum ama hastalık ismi diye sıcak bakılmıyor. Onun dışında gülce, neva, mihre, Serra, ahu, müjgan, nazlı, inci isimleri güzel bence.
Gkcdila Kumkurdu evet Sedef bir anlamı da o ama parlaklık anlamına da geliyor. Aaah ah Gülce ve inci kanayan yaram. Yeni koydular daha tanıdıklar isim kalmamış özenti gibi olmayım diye koymuyorum o isimleri