Gmznida Mrb bursada tavsiye edebileceginiz kadin dogum doktoru varmi..yeni hamileyim ozel hastane olursa iyi olur.
Kubrakles Gmznida sanem alkan akalın 250tl muanehanesi var mükemmel bir doktor ben ilk haftamdan beri ona gidiyorum doğum içinde birçok hastaneyle anlaşması var geliyor ☺️
Tulaytemurxx Gmznida Tüze plezanin icinde 7 katta embiye yılmaz dorukla hayatla anlasmali hangisini istersen onlarda dogum yaptiriyo cok iyi bi kadınn
QueenMommy Gmznida ben evlenmeden önce bursada yasıyordum ama ona hep giderdim şimdi anneme ziyarete geldim 1 aydırda burdayım daha geçen gittim çok anlayıslı ve titiz her konuda memnunum ben eğer bursa yasasaydım kesinlikle doktorum o olurdu
nesshe Kubrakles bende şeyi merak ediyorum ,senem hanım gibi doktorlar doğumu yaptırdıkları hastane dışında doğumdan ekstra bi ücret alıyorlar mı,yoksa hastanenin normal fiyatı neyse o mu ?
KK16 Dilaraksknclk Medicana hastanesi nasıldı genel olarak memnun kaldınız mı ? Doğuma eş alınmıyor dediler onunla ilgili bilginiz var mı acaba ? Bir de ziyaretçi de kabul edilmiyormuş sizde nasıl oldu ? Ben Pınar Türk’ e gidiyorum özel sağlık sigortası yaptırdım doğumum da orda olacak
Momlife1 nesshe doktorum kendi anlaşması var Medicana için toplam doğum üçreti 4500 dü yanlış hatırlamıyorsam
Kubrakles nesshe bir kaç hastaneyle anlaşması olduğunu söylemişti en başında karar verdim diyebilirim fiyatları söyledi ve gayet makul geldi o zamanda hastaneye mi bu ücret dediğimde hani hastane mi belirliyor gibisinden hastaneyle alakası yok ben belirliyorum demişti ☺️
Ecehn Gmznida ben Dr Ahmet Yılmaza gidiyorum fsm de özel muayenehanesi var 250 tl ücreti medicanada doğum yaptırıyor isterseniz telefonla da bilgi alabilirsiniz ben de 21 haftalık hamileyim çok doktor araştırdım en sonunda Ahmet Beyi buldum tavsiye ederim🤗
Busrakose Nilüfer medicabil hastanesi Songül yapıcıya gidiyorum 5 haftalıkken başladım kendisine şu an 30+3teyim ve çok memnunum hem hastane hem doktordan
Saliha16 Çekirge de ziya çetin doktoruma gidiyorum. Özel muayenehanesi var. Yıllardan beri fiyatı hiç değişmiyor. 150 TL alıyor. Özel hastanelerle anlaşması var. Oralara gelip doğurtuyor. Ben pembemavide doğurmayı düşünüyorum. Oraya gelecek.
Momlife1 Gmznida Senem Alkan Akalın doktorum 2. Gebeliğim çok memnunum bir çok özel hastahaneyle anlaşması var
nesshe Kubrakles teşekkür ederim ,bende ilk gebeliğimde gittim senem hanıma ,ama doğumu şehir dışında yapmak durumunda kaldım..şimdi yeniden başlıcam ,çok memnun kalmıştım ,fiyatlar umarım dediğiniz gibi uygundur