UluElif 31. haftadan selamlar 🤚🏻 Kızlar nasıl gidiyor hamilelik bende bir kaç haftadır sırt ve bel ağrıları başladı, geçmeyince ara ara sancı yapınca da nst ye girdim sancı çıkmadı şükür normal dedi doktor 😒 Sizde ağrılar başladı mı ne durumdasınız ?
Duamm UluElif 32 deyim sol omuz kemigm ve çatı kemiklerim agrıyo agrının geçmesi için bol hareket ve yürúyüşte buldum çareyi
UluElif Duamm benim de çok olmasa da çatı kemiğime vuruyor bazen. Dün ağrım vardı iş yapamadım bugün biraz ev işine yüklendim yine başladı maleseff 😒
Zerrecik Ben 38+3 teyim. 3 gündür inanılmaz sıkıntı yaşıyorum. Gece Sağdan sola dönmek işkence. Oturunca kalkmak da öyle :) kabus bir çatı ağrısı. Ama çok şükür 3 gün önceye kadar bi sıkıntı yaşamadım. 2 hafta önce izine ayrıldım. Son ana kadar çalıştım. Hareketinizi asla kısıtlamayın. Bol bol yürüyün. Ve hiç bir şeyi kafaya takmayın.
Melike03 32+3 m ve benjmde bu hafta basladi sirt agrilarim ve calisyorum cok zor Allah yardimcimz olsn 😣
GkhanEbruzbay 37+1 bende ağrılardan dolayı uyuyamıyorum maleseffff 😔 son 20 . Son zamanlar geçmek bilmiyormuş onu anladım ☺️
GkhanEbruzbay UluElif güzel şeyler ama son zamanlar çok yorucu canım bi an önce gelsin istiyorsun ☺️ Hurma yemeye başladım bakalım günde 3 veya 5 tane yiyorum
ElifGuven UluElif yürüyemiyorum oturtamıyorum kalkamıyorum ayakta da duramıyorum en acısı da gece de gündüz de yatamıyorum 😳🤭