Damlaaa34 Ozge_cecen_ocal 5+4 olduk bugün :)) 5+1 de gittim doktora keseyi gördük haftaya kalp atışına gidicem 🥰🥰
Melos12 Zarifhnm1 ben Progestan kullanıyorum canım oğlumdan önce ve sonra düşüklerim olduğu için önlem amaçlı şükür şuana kadar sorun yaşamadım inşallahta yaşamamda yaşamayızda banada numarasını verdi gece kanama lekelenme ters giden bişey olursa direk yazarsın dedi
Melos12 Fatossst İstanbul Gaziosmanpaşa İstinye üniversitesi medikal park Emrah Kızıldağ doktorum çok iyi Güler yüzlü bi doktor muayene ücreti verdiğimde diğer haftada kontrole gelmek ıstersen gel ücretsiz diyor direk çok memnunum🦋
Papatyamzuzu Merhabalar kızlar ben 6 . Haftama girdim hastaneye gittiğimde kese oluşmuştu ama bebeğin kalp atışlarını duymadık haftaya tekrar gel dedi doktor kaçıncı haftada kalp atışları duyuluyor tecrübeli olan veya bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı
Melos12 Zarifhnm1 bende ikisini kullanıyorum canım oğlumda corasprini 32. Haftada bıraktım 36 haftada doğuma girdim
Zarifhnm1 @Melos12 bir sorun yaşamadınız dimi kullanırken baya kullanmışsınız benim yakın zaman da kimyasal gebeliğim oldu o yüzden başladı bana coraspin
Melos12 Zarifhnm1 ben oğluma hamile kalmadan önce 1 kürtaj 1 de kimyasal yaşadım kimyasalın peşine oğluma hamile kaldım sonra corasprin kullanmaya başlattı doktorum sıkıntı yaşamadım hiç ama ilacı bıraktıktan bi kaç hafta sonra bebeğe benden besin gitmemeye başladı ve doğum yaptım suyum geldi doktorumda bu gebelikte gene önlem amaçlı devam ettirdi doğumla hapın bırakma arası Kısa olduğunu vede tekrarlayan düşüklerim için kullandırdığını söyledi canım ama yani sıkıntı yaşamadım dediğim gibi
Zarifhnm1 @Melos12 aynı sebepten kullanıyoruz yani çaremiz varmış buna da şükür olsun kullanırız ya onlar sağlıklı gelsinde 🌸
Melos12 Zarifhnm1 aynen öyle kuzum Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye 1.5 yaşında oğluşum var ama gene aynı heyecanı yaşıyorum çok Farklı bişey evlat rabbim herkese nasip etsin 🦋
Denzk Ben sadece kan testi yaptırdım şuan 2 gün önce hcg 1000 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim hem kese hem kalp atışını duymak istiyorum inş. 2 kere strese girmek istemiyorum ne zaman gitmeliyim sizce. 4+4 şuan
Fatossst Denzk ben 5+5 im bugun gittim sadece keseyi gördüm tavsiyem 7. Haftayı yarılayıp gidin hem bebeği hem keseyi görürsünüz içiniz rahatlar. Ben yolculuğa çıkacağım için mecbur erken gittim