Busradzn Elifmst19 3000 den sonra gorunur yazıyor nette ben gıttıgımde beta 10.000 gorundu kese karından
Ozge_cecen_ocal Filee Filee keseyi bugün gördüm ilk defa haftaya da kalp atışı görecem Allah izin verirse
Naazli Ozge_cecen_ocal merhabaa bizde son adet tarihine göre 5+2 haftalığız teyzeleri. İnşallah hayırlısıyla haziranda kavuşucaz 😍😍
Zarifhnm1 @Melos12 Melos12 altıncı haftada gördüm kontrol için 3 hafta sonraya dedi 9 haftalık oluyor o zamana kadar da ☺️
D2709 Merhabalar 6+1 bugün. ara ara adet sancısına benzer sancım oluyor sizler de yaşadınız mı acaba böyle bir şey
Yaseminnn123 D2709 hayırlı olsun canım evet gayet normal arada ağrın olması benim de ikinci gebeliğim 5+4üm arada benimde oluyor daha çok ayaktayken yürürken falan oluyor ilk gebeliğimde de cok olmuştu
Fatossst Merhabaaa bizde programa göre 5+5 şiz yarın ilk kontrolumüze gidicez bakalım çok heyecanlıyım 🙈 benimkide hazirana denk geliyor sanırım insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🌼
ayse-08 Fatossst Fatossst biz de 5 hafta 5 günlüğüz 😍 ilk hamileliğim, 2 gün önce ilk kontrole gittim ve minicik keseyi gördüm 🦋