ayseltatli Merhabalar güzel anneler 😇 Son 11 günüm kaldı doktor değiştirmek istiyorum daha önce benim gibi son dakikada doktor değiştiren oldu mu ya da bununla ilgili fikri olan var mı yardımcı olur musunuz
Gizemeris ayseltatli benimde son 18😂 doktorumu değiştiriyorum ilk kez pazartesi tanışıcaz nasipse🤷🏼♀️ Ama kafamda deli sorular😂
AdenEva ayseltatli Gizemeris benim hastanemde 25. Haftadan sonra doktorlar kabul etmiyor değişiklik yapılamıyor. Tüm hastaneler mi böyle bilmiyorum ama aklınızda bulunsun
ayseltatli Benimde kafam çok karışık ya ama bir yandan da düşünüyorum eğer devlete gitseydim hastaneye gidince o an hangi doktor varsa o ilgilenecek karar veremiyorum hiç
ikiprensesannesii ayseltatli yok cnm hic bir sorun olmadi ilk doktorum cok suratsizdi acikcasi bisey bile soramiyordm smdikj cok iyi sormadi bile neden once oraya gttn falan dye
ayseltatli seval08 o haftalarda olsa tereddüt etmem ama şimdi heran doğurabilirim ondan dolayı tereddütteyim
RumeysaNur34 Doğum yapacağım gün ameliyathaneden çıkıp başka hastaneye başka doktora gittim 😅😅😅 var mı arttıran 😅😅😅
RumeysaNur34 ayseltatli yok hayır şükür ettim hatta o kadar güzel geçti ki doğum sonrası ne ağrı çektim ne birşey canım
Yenianneadayi2208 ayseltatli Benim gittiğim doktor doğumda hastasıyla tanışmış mesela.Bazı hekimler kabul etmiyor ama bazısı da ediyor. Umarım gönlünüze göre bir doktor bulabilirsiniz
AdenEva Gizemeris yine de değiştirenler varmış demek ki hastaneye göre değişen birşey bende tam bilmiyorum ki 😂🤷🏻♀️