Akturk93- Her doktor bir kafadan ses çıkarıyor geldik 35. Haftaya kimi kız kimi erkek diyo ben karıştım tahmini olan var mı acabaa kızlar ?? 🙈 https://resimyukle.io/r/fxBDfnGIO4
mommasBoys Akturk93- vay canına😅 hiç bu haftaya kadar belirlenemeyen cinsiyet duymamıştım doğrusu az kalmış doğunca öğrenirsiniz🤭😂
Dygrd Akturk93- hiç birşey belli değil ki bebek nerde 🤣 keseye gore bakayım dedim kese şeklide belli değil 🤣
Akturk93- Dubletombikdoner başka yok ki belki kafa kemik yapısından bişeyler söyleyen olur dedim şansımı denedim 😂
Akturk93- mommasBoys kimi kız diyo kimi erkek bence kız ama tabi Allah bilir bende sormuyorum artık cinsiyet 🙈
Akturk93- mommasBoys evet kız dediler sonra başka başka doktora gittim her seferinde farklı söylediler bence de kız içine öyle doğuyor ama bilemedim ki 🥺😂
Leylaakcay @Akturk93- Ayy bebiş doğacak olmuş bu, haftaya kadar cinsiyet öğrenilmemiş 😂🙈🙈🙈🌺 alışverişi nası ettiniz
Akturk93- Leylaakcay valla 2 kızım var onların daha hiç giyilmemiş yeni doğanları falan da var Allaha şükür kıyafette falan hiç sıkıntı olmaz diye düşünüyorum birde renkleri sade pembe değil ortak renkler o yüzden rahatım 🙈😂
Akturk93- Leylaakcay aynen valla bana kız geliyo karnımı gören ay yok bu kesin erkek diyo bende şaştım kaldım 😂😂