Aminella ikiz gebelik erken doğum olabilir diye önerdiğiniz bir hastane varmı karabaglarda oturuyorum 21+4 haftalık hamileyim henüz bir doktorum yok
Zeyyyn Aminella tam gününü bilmiyorum ama belli bir güne kadar sgk karşılıyor biz 4 gün kaldık ücretsiz di
Dilekcnkn Aminella Yoğun bakım ücretsiz canım bebeklere ama extra birşey yapılırsa ondan para alırlar
elfmoom Aminella Alsancakta Volkan Dede var , kliniği var. 3-4 tane anlaşmalk hastanesi var onlardan birinde bütçenize uygun olanında doğumu gerçekleştiriyor. muayene ücreti pahalı ama çok iyi doktordur🙏🏻
bebegimizibekliyoruz1 Aminella Karataş hastanesi kuvezi vardı bildiğim kadarıyla irem hanıma gidiyorum bende riskli gebelik geçiriyor erken doğum riski var ilk 30 gün ücretsiz sonra ücretli oluyor küvezler
Kuzucccum Aminella biz de kaldık küvezde 11 gün herhangı bı ücret ödemeıdk canım . Belırlı günü var sonrası ucretlı galıba
Bayanfindik Aminella yoğun bakım ücretini devlet karşılıyor diye biliyorum. Hatta özel hastaneler erken doğumlarda gerek olmasa bile yoğun bakıma alıp müdahaleler gösterip devletten para alıyorlar diye duymuştu. Benim bebeğim 3 gün kaldı özel hastanede ekstra ücret vermemiştik
mutlugebeee Aminella bende karabağlar da oturuyorum benimde gittiğim buraya en yakın hastanelerden biri Karataş Hastanesi, Ayzel Zabit’ten başkasını önermem🙏🏼 Yenidoğan yoğunbakımı da var ve devlette olsa özelde hiçbir yerde ücretli değil bilginiz olsun🌸