Sevlll 15ekim benim belirtileriniz varmi kızlar inşallah hayırlı haberler alırız benim umudum pek yok😔
umutluanneadayi Sevlll Bat 16 hiç bir belirtim yok umudum yok diyemem ama Rabbim vereceği zamanı bilir sabırla bekliyorum o güzel haber alacağım günü 🤲🏻💜
Gulcingezer Sevlll benimde 15′i ikinci gebeligim olucak ilkini 2 ay once kaybettim ama hic bi belirtim yok oncekinde gogus hassasiyetm vardi bu defa yok sanirim olmadi bu ay 🥺
esmanurky Sevlll insallh canım 2 senelik evliyim biri kimyasal diğeri de sağlıksız gebelik sonra kürtaj oldum hiç korunmadıgımız halde zor hamile kalıyorum haberim olmadan
Sevlll Emine9335 inşallah hakkimızda hayırlısı olsun ummadığımız anda güzel haberler alırız inşallah 🤲
Sevlll 2019 ta bir tane ocak ayında birtane daha düşük yaptim oğlum 4yasinda genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı
Sevlll Gulcingezer rabbim yerini doldursun inşallah cnm benimde oğlum var 4yasinda kardeş ıstiyorum rabbim nasip eder inşallah
Gulcingezer Sevlll ins nasip olur planli bir gebelim istiyorsan ovulasyon testi oneririm ilk gebeligimi oyle elde etmistm tek seferde bu sefer olmadi sanirm bu ay oteki ay ins deniycem