Iby Sumergun 15-20 dakika yürüyünceye benim kasiklarimda regl agrisi gibi agri oluyor ayakta duramiyorum
Sumergun Iby ahhh canımmm 15-20 dk ne kiii bütün gün için 2 saat sadece yarım saatte bir 5 dk dinlenecek şekilde yürüyeceksin diyor ve benim de senim gibi oluyor karnım taş gibi oluyo adım atamıyorum ama mecbursunmuş öğrendim 😣
Senaasd eliffkrts ah bende doğurmak istiyorum doktorumu ikna edemedim 2 cm açıklık var suni sancı vermek istemiyor kendi sancılarını bekle diyor ben müdahale etmek istemiyorum diyir bebeğimin de keyfi yerindeymiis😃
eliffkrts Senaasd sen biraz daha bekle bencede kendi sancın biraz geldi mi suni ile desteklenir ama hiç bişe yokken sadece suniye hemen başlama sabırsızız artık iyice🤭😂
asliucy eliffkrts canım hurma ye adacayida iç bunlar kolaylastiran ve ise yarayan seylermis bugun benimde doktorum bana önerdi disarda yada evde yürü plates topuyla hareket perine masaji bunlar önemli kolay dogum yaparsın hem
eliffkrts asliucy canım adaçayı içmeye başladım sence içmek doğru bişey dimi çünkü hep düşük yapar diye yasaktı ya her içtiğimde üzülüyorum biraz zarar olur mu diye 🙁