Cinarsmom21 Heisenbergesra benimde 36 da 3500 kilosu bende zor doğuracağım diye düşünüyorum kilolu bebiş lerin doğması daha kolay diyorlar ama bilmiyorum 🤔
eliffkrts Heisenbergesra e çatı muayenesi neden yapmadı ki asıl önemli olan o, hele bide bebeğin kilosu yüksekse buna göre karar alınmaz mı ilginç 🙁 açıkçası benim bebiş 3700 olsa gözüm korkardı kız 🤭🤭
eliffkrts Mihruss oyyy kız ben bunları yapmaya kalksam akşam olur 😲 senin hiç açılman falan çıkmadı mı
Mihruss eliffkrts yarın muayenem var yarın görecez artık ama ben sancıya dair bi şey hissetmiyorum ahududu çayı sancı yapar derler de yok yani içmekten gına geldi 🤮
eliffkrts Mihruss kaç haftanın içindesin sen canım, yarın belli olur bak belki açılmana faydası olmuştur
Sinem12345 eliffkrts yıldım artık doğurmak istiyorum ama tık yok evet bütün yorumları okudum baya var
Iby Yaa bizde 38+4 deyiz, herkes nst ye giriyor doktorum beni hic nst ye sokmadı, ve bebegimin hareketleri de artik az ve kisa sureli oluyor yeri kalmadigindan cok hareket edemez diyorlar ama artik ne zaman gelicek cok merak ediyorum
eliffkrts Iby bende iki kere dedi de girdim ama ikinciyi de öylesine yönlendirdi olmasa da olur gibi yani, ultrasonda takip ediyor ya her hafta sıkıntı yok diyor, hareketlerini takip et diyo 🤷🏼♀️ ama senin en azından bir kere girmiş olman lazımdı ya
Cinarsmom21 Heisenbergesra bende ilk duyunca çok şaşırmıştım yanılma payı oluyor ama nekadar fark eder bilmiyorum 🤔
ebru23 eliffkrts aynisi valla :( benimkizda karin geriligi var hala 2 hafta 38+4 karin 36+4 cikiyo hersey normal diyorlar gecen haftadan beri kilo almamis 2960 hala minyon olcak dedi doktor son 10 gun bakalim artik ama oglumda 3kilo dogmustu
eliffkrts ebru23 kilosu gayet güzel canım 2 hafta karın geriliğine rağmen çok güzel büyümüş bence, ciddi bişey değildir tahminimce yoksa doktor beklemezdi, birazda kilo genetik işte
eliffkrts Iby özele gidiyorsan anlaşmalı olduğu hastaneye yönlendirip nst çektiriyorlar genelde ama ilginç valla sormadın mı hiç doktora
Iby eliffkrts hayir hiçte sormadım hersey normal dedigi icin en son çatı muayenesi yaptı 39 a bir daha randevu verdi
Bsra-89 eliffkrts son 4 ama hiçbir belirti yok 🥺 kanala da girmemiş hala ptesi günü tekrar gidicem kontrole 🥶
eliffkrts Bsra-89 @nrgsctnaytkn ya kızlar son zamanlar da mı çok arttı bu durum, sanki annelerimiz önceden daha rahat doğum yapıyormuş, biz devamlı bir stres içindeyiz kanala girmiyor sancı olmuyor vs gibi, son 4 diyorsunuz valla benimde az kaldı korkmaya başladım 😔