Zuzuzjzjhx Kızlar dusuk oldugunu nasıl anlıyorsunuz kan mı goruyorsunuz doktormu soluyor yoksa sıddetlı agrımı goruyorsunu
Yagmur00 Zuzuzjzjhx bende agrı olmadı hiç ama kan cok oldu kan olmasa dusuk olmaz kı ila kan gelcek kahwe rengi normal kan
Smrzen Zuzuzjzjhx önceki gebeliğimde yaşadım hamileymişim ama haberim yoktu kan gelmeden iki gün önce sırtımdan belime agrı vurdu 2 gün yerimden kalkamadım sonra kan geldi düşük yaptım şuan 2. Gebeliğim 35. Haftayız 😍
Bezelye_2 Zuzuzjzjhx 3. Gebeliğim hepsinde de kan ile fsrk ettim ağrım öyle şiddetli denecek gibi olmuyor benim. Kan gördüğüm an acile gidiyorum geç kalınmadan
tugbaa_g Zuzuzjzjhx kan olmadan düşük olmaz ki ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ağrı falan gelmeden daha kan gelmişti sonra ağrı
Zuzuzjzjhx tugbaa_g anladım canm bende leke kan gıbı gordum ıkıngun once sımdı bıseyım yok belım agırıuor onyuzden sordum
Ayse254 tugbaa_g bazen önce ağrı geliyor hastanede düşük olduğu anlaşılınca ilaçlarla kan geliyor ama genelde kanamayla belli ediyor bildiğim kadarıyla