seval08 Dilekcnkn onları ben de aldım sadece gece üstü acilmasin diye bir de yüzünü kapatmasin diye kullananlar varmış mantıklı geldi bana da 😊 kardeşim mutlaka al demişti ben düşünmüyorum demiştim ama yorumları okudukça fikrim değişti
seval08 elaweannesi turuncu olanın grisini aldım turuncu da çok güzel ama ben griye takılıp kaldım oğlumun herşeyi gri oldu canım 😅😅
tugcemma seval08 Yok gerek kalmıyor. Kundak belirli bir süreye kadar kullanılıyor. Bu guru denen şey ilk başta kundak oluyor sonra giyilebilir uyku elbisesi gibi bir şey oluyor 😊
elaweannesi @seval08 benim kızım olacak ya gri erkekle ağır olur güle güle kullansın ama turuncuda baygın diyorlar fotodaki gibi değilmiş bilsem aynı boş duruyor kış portakalı olur minnoşum😂🌸
seval08 elaweannesi ama canım o kollu diğeri kundak tarzı elleri de içinde kalıyor tulum tarzını gelecek yıl için düşünüyorum ben😊
elaweannesi @seval08 işte o da desenli diye tatlı geldi bana 100 tl diyor o indirimde bende renkte kararsız kalınca o olsun dedim ama hala kararsızım🙈