Fatma_4224 tabii ki her zaman pozitif düşünmek çok önemli. Eşimden kaynaklıydı eşim bana her zaman olcak diyordu onunn motivasyonu ile hiç nötr düşünmedim ama olmadı etraf baskısı zaten almış başını gidiyordu ama hiç takmadım çünkü olcak diyordum. Hiç test yapmadım o süreçte moralim bozulmasın diye sonra tüp bebek yaptırdık transfer sonrası kesin olmayacak diyordum eşimin göğsüne yatıp o da olcak benim içimde hiç kötü bir his yok demişti çok iyi hatırlıyorum. Onun verdiği güçle yşne inandım ama Allah’ıma her zaman inanıyordum zaten. Sonra pozitifi gördüm ve dedim ki inanmak o kadar öenmli ki. Şu an 30 haftalık hamileyim eşim bana 3 hafta önce filan dedi ki ben sadece sana moral olsun diye olcak demiştim yoksa hiç inancım yoktu sadece sen o kadar inanıyordun ki seni incitmek istemedim sana güç vermek istedim hala pozitifi gördüğümüze inanmıyorum dedi o kadar duygulandım ki. Düşünsene sorun ondan kaynaklı olduğu için içine atmış canım 💜 ama inanmak başarmanın yarısıdır hiç canını sıkma sen elinden geleni yap Rabbim er ya da geç nasip ediyor 💜💜 sende tadacaksın emin ol çünkü Rabbim o hissi o duyguyu vermiş sana da 🍀🌻🌻🌻🤲🤲🤲🤲🤲