Mltm07 Sedaaaa2 evet ama ben 46yla hamile kaldim 7 kilo almisim 😅 daha 23 hafta bir 7 daha almamam lazim hayalim 56yla doguma girmekti 3 kilo kaldi yani
Aysezey Sedaaaa2 27 haftalık şuan. Herkes hiç kilo almamşsn bu nasl hamilelk karnın bile yok diyip durdu. Geçen haftadan bu yana bi anda karnım kocaman oldu 4 kilo birden aldm 🤭🤔🤷🏻♀️
cahillesohbetikestim Sedaaaa2 20 ye kadar hiç kilo almadım 20. Haftada 2 kilo birden aldım 22 yim şuanlık kilo almıyorum inşallah fazla kilo almadan tamamlarım gebeliği zaten kilolu gebe kalmıştım
Cemilef92 Sedaaaa2 25.haftadan sonra yeme içme alışkanlığım değişmemesine rağmen kilo almaya başladım, 32. haftaya girdik bugün, toplamda 6 kilo almışım. Doktorum bu hafta için ideal bir kilo dedi
muallimehanimmom5 Sedaaaa2 ilk 3 ay verdiğim kilonun tamamını 22. Haftama kadar almıştım yani hamile kaldığım kiloya geri geldim o haftaya kadar haftadan sonra üstüne almaya başladım su an 32. Haftam içindeyim +5
muallimehanimmom5 Sedaaaa2 bulantılı kusmalı geçince veriyorsun tabi bana sorsan kilo almayı kusma ve o mide bulantılarına tercih ederdim 🙈 kız veriliyor alınan kilo bir şekilde ama benim yaşam kalitemi çok etkiledi bulantılar kusmalar hala bulantı var ve etkiliyor 🙈🙈🙈
Sedaaaa2 muallimehanimmom5 evet kötu oluyor ben gecıp agladıgımı bilirim yeter napcam böyle die cok tuaftı cidden
muallimehanimmom5 Sedaaaa2 bebişlerimiz için sabrediyoruz bir şekilde 🌸 sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah 🤗🤗🤗
gbyalcin Sedaaaa2 20 haftadan sonra başladım ama hamile kaldığım halimden yarım kg fazlayım sadece 😂 ilk aylarda verdiklerimi geri alıyorum şu an 23+6 yım
Babybella Sedaaaa2 2. Trimesterde aldım nedense. İlk üç ay kusmaktan kilo almadım. Son üç aydada bı kilo aldım. Bu ay kilo almamisim neden bilmiyorum. Son dönemler çok alınıyor saniyorsum ama tam tersi oldu. 36. Haftadayim toplam 6-7 kilo aldım.