Beyzamutluu Haftaya girdim.Sanırım Bebek hareketleri bu hissettiklerim ama emin olamıyorum. Gaz mi başka bir şey mi. Seyirme de oluyor ama haricinde sanki içimde bir şey organima dokunuyor değişik bi his bu normal mi ki🤷. Sizler ne şekilde hissediyorsunuz, nasıl tarif edersiniz hareketleri?
Elfgrcn Beyzamutluu bende 23 haftalığım kuzum aynısı bende de oluyor seyirme gibi hatta yatınca elimi karnıma koyunca döndüğünü hissediyorum bazen 🤭
gamzelianne1 Beyzamutluu o haftalar bebek hareketleri bagirsak hareketlerinden biraz daha belirgin sekilde oluyor hissettigin bebistir 😌 25. Haftadan snra daha belirgin hissedeceksin Allahn izniyle 🤲🏻
Beyzamutluu Nureylaa çok değişik bir şeymiş ya sanki bir organına dokunuyo veya organın aşağı cekiliyo hareket ediyo gibi 😂 bı de ilk gebelik ilk defa yaşıyorum ya ne değişik 🤩
Feyzaveannesi Beyzamutluu İç taraftan karnına bişey dokunuyormuş gibi 😊 2.gebeliğim 16 haftalık hamileyim hafiften hissediyoruz 😊😊
emelsena Beyzamutluu benimde böyle alttan bişey dokunuyomuş gibi. Çok gıdıklanıyorum bazen. İlk öyle hissettim. 21. Haftada 👼🏻 Bazen karnımda bazen altta hissediyorum. Balonumsu gibi gaza benziyor ama değil bebik 👼🏻
Deletedmom27272 Beyzamutluu bende hep gaz sanmıştım meğer hareketmiş 21 den itibaren tam anlamıyla hissetmeye başladım belkide daha önce de vardı ama bağırsak hareketi sandım hep😀
CNN-b Haftamıza girdik ama halen daha aşırı hareketli bi bebek değil ☺️ Bazen korkuyorum niye oynamadı bi sorun mu var diye ama bi tekme atıyor heh diyorum tamam sonra yine yok 😂 ben bekliyorum ki dışardan belli olsun benim üşengeç kızım tekme atmaya üşeniyor 😂😂