Arkadaşlar merhaba sizlere hastanenin artı ve eksi yönlerinden bahsetmek istiyorum çünkü benim en merak ettiğim şey buydu sizlerde bilgi sahibi olun öncelikle artılarından bahsedeyim şansımdan mı yoksa tüm odalar öyle mi bilemiyorum odalar tek kişilik ve banyosu çok temiz sıcak su imkanı var otel rahatlığında doğum haneye gitmiyorsunuz odada sancı çekiyorsunuz sancı çekerken yanınızda yanınızda refakatçi kalıp destek olabiliyor doğum başladığı anda dışarı çıkarıyorlar oda doğum odasına dönüşüyor odada plates topu mevcut çok temiz doğum sonrası yataklı serviste aynı şekilde otel odası gibi yine refakatçi gelebiliyor. Eksileri ise öncelikle anlattıkları gibi değil 2 kez eğitimine katıldım 4. Cm açılma ile hastaneye yatışım yapıldı beni sedyeyle doğum odasına çıkardılar ultrasyona gireceksin dediler yarım saat ultrasyon için ebe bekledim bana yat geliyorum dedi gelmedi odaya alınır alınmaz sizi nst ye bağlıyor ve ardını dönüp gidiyorlarlar ve inanılmaz çığlık çığlığa bir ortam 🤭 öyle su da sancı felan cektirmiyolar plates topuyla zıplatmıyorlar yurutmuyorlar hiçbirsey yapmiyorlar 2 defa kustum cisim geldi ona rağmen yataktan kaldırmadılar en sonunda eşim sinirlenip gidip söyledi anca öyle kalkabildim eşimle duş aldım plates topuyla zipladim kendimi yatağa bağlatmadim doğum sancım gelene kadar doğum için ebeyi çağırdık açılmama baktı eğer güzel ikinirsan 1 saate doğurursun yoksa 2 3 saat sürer dedi doğum 7.30 gibi başladı 8.10 da doğum yaptım herşey güzel ilerledi takı dikişe kadar doğuma 15 den fazla kişi giriyor çoğu stajerdi doğum yaptıran doktor da asistan ya da stajer doktordu bilmiyorum benim üzerimde o kadar insan ders yaptılar gelen uzman doktor dikisi böyle değil şöyle at dedi kesiyi makat tarafından attılar böyle yapma bı daha dikkat et dediler ve hepsi birbirinin gözüne baktılar yapan doktora destek için arkadaşları sürekli gelip gitti ve çok acı çektim 40 dk doğum sürdü 3 4 saat dikiş atıldı yanlış birşeyler yaptılar ve benim çok kötü psikolojim bozuldu kendime gelemedim doğum değil dikiş anı mahvetti ben uzmanlar yaptırıyor zannediyordum ama çoğu stajer asistan 🤷♀️