evetbenavukatiyim 27 . Haftadayım bebeğim karnımda gün içinde bir kaç kez kasılıyor karnım sertleşiyor uzun sürmüyor ama tedirgin olmalı mıyım . Erken doğum belirtisi mi bu ?
Haydinn evetbenavukatiyim hayır değil canım çok normal sadece hareketlerinde bi azalma hissedersen doktorunla iletişime geç 🤗
Sedos199535 evetbenavukatiyim aynı his bendede oldu.ve sırt .jel ağrısı vardi şiddetli enfeksiyon var idrar yolunda fitili basliycaktim bi başlayamadım 2 gündür kullanıyorum fitili hareketleri rahatladı bizde 27+0yiz
evetbenavukatiyim Haydinn Hareketleri genelde akşam çok güçlü tabii gün içinde de hissediyorum ama hala bu çocuğun bi düzeni yok . Saat tutup hareket sayısı saymaya ne zaman başlamalıyım ?
Haydinn evetbenavukatiyim canım her bebek bir değil benim ki de akşamları çok oynardı genelde 3 saatte bir hareket etmesini istiyor doktorlar ve günde en az 10 hareketini saymalısınız 🌸
evetbenavukatiyim Sedos199535 Sırt ve bel ağrım yok en son 1 hafta önce verdim idrar temizdi sizce tekrar idrar vereyimmi
Sedos199535 evetbenavukatiyim temiz çıktıysa vermenize gerek yok cnm yorgunsan oda etkiliyor bebegin hareletlerini
ikiprensesannesii evetbenavukatiyim yok cnm korkma benimde ayni bugun kontrolde sordum doktor normal dedi magnezyum kullan dedi sadece birde bol sivi tuket dedi