Gozde0010 duyguuudmr bana yardimci olurmusun ikigun geckti adetim bugun kan verdim 707.00cikti nedir bu anlamadim daha once kimyasal yasadim idrar testlerindede kipkirmizi cikiyor sence hamilemiyim ben
balbebek412 Gozde0010 evet hamilesin, iste gercek gebelik oldugunun anlasilmasi icin iki gin sonra tekrar kan vermek gerekiyor. En az iki kati seklinde artmasi gerekiyor. Ama bence senin degerin gayet iyi, benim adet gunu 307 cikmisti.
Elif_1327 Gozde0010 tabiki cnm 700 yani degerin hamilesin yani ama 2 gn snra tekrarla öyle bir skıntı yasadysan
duyguuudmr Gozde0010 Bence hamilesin canım ama 2 gün sonra tekrar kan ver eğer değerde yükselme varsa hayırlı olsun sağlıklı gebelik inşallah 🤲🏻🌸
Gozde0010 balbebek412 Omay0707 iste bunu anlamadm niye tekrar verim 707 nrmal rakam deilmi kafam almiyr diger hamileliklerimde asla byle olmadi erken yaptm dyemi acaba
Omay0707 Gozde0010 şöyle ki degerin kaç cıkarsa cıksın 2 .kan verilir dış gebelik olup olmadıgını anlamak için değeriniz ideal 2 gün geçikmeye göre normal yani ikiz beta degere göre belirlenmiyor ultrason da belli olur ancak şuan doktora gitsenizde kese gözükmeyebilir beta 3 bin üzerinde kese gözükür 4 haftalık hamilesiniz şuanda ama beta değerin düzenli artıyor mu dış gebelikmi diye 2.kan verseniz iyi olur yada böyle şüphe etmiyorsanız haftaya doktora gittiginizde kese gözükür
Gozde0010 balbebek412 bnm iki gun gecti mesela bayanin daha az ikiz deniyor ben bunu anlamadim sonra doktora yzdim ikigun snra gene kan baktir dedi hayatimda hic bu sklde kafam krismadi inanin ya
balbebek412 Gozde0010 evet ama hanim efendinin saglikli gebelik olup saglikli ilerlemis. Sizin ise deger iyi cikmis ama saglikli olmadigi icin o sekilde ilerlemis. Simdiki gebeliginiz icinde Tekrar tahlil yapmaniz gerekiyor ki bu anlasilsin. Ablamin saglikli ilerlemedi mesela ve ilacla dusuruldu. Doktorlar bunu ilk etapta kan tahlili yaparak anlayabiliyorlar.
Omay0707 duyguuudmr o doktor nerede merak ettim açıksası beta değere göre ikiz diye biliyorsa artışı bile görmeden tebrik etmek isterim