edauyanik Bizim 36 hafta olduk ama karar veremiyoruz hadi sizler isimlerinizi yazın biraz fikir alayım :) eşim ısrarla ALPARSLAN istiyor ama ben istemiyorum çok ağır bir isim bebek için bence. bende SİRAÇ - BARAN - KAĞAN - düşündüm.
Aycan051415 edauyanik bnm esimde alparslan istiyo ama bn iki isim olarak olursa olur diyorum alp arslan o ağırlık gidiyo
Zzehra55 Bence ağır değil bizde baya düşündük sonunda Alparslan koyma kararı aldık. Kağan ismi güzelmiş ama sağlıkla gelsin inşallah
edauyanik Aycan051415 ozaman Alp kullanılır genelde bence ikinci isim pek söylenmiyor ama Bu ismi birleşik de söyleyebilirler 😂öyle bir isim ki ayrılmıyor 😂😂😂
bayangulucuk35 edauyanik oğlumun ismi Emir Taha ❤️ ikiz kızlarım olucak Azra 💞 ve İkra koymayı düşünüyoruz nasıpse🤲
Busramnida edauyanik Ayy bu Baran la Kağan ismi gene karşıma çıktı 🤦🏼♀️😂 2. Oğlum olucak bulamıyorum bir türlü bende Eşim tutturdu baran koycaz diye baranın önüne isim arıyorum bende 😂😂 siz ne düşünüyorsunuz şimdi 😄 ilk oğlumun ismi Göktuğ Alp bundan sonra baran ismi nasıl olur bilemiyorum 🤦🏼♀️😂😂