Fatimka Merhaba kızlar😊 benim ilk hamileliğim,elektrikli göğüs pompası almak istiyorum.Hangisini kullandınız ve ya hangisini tavsiye edersiniz,teşekkürler☺️
adrmz54 Fatimka ben çoğu yerde lansinoh okudum herkes çok memnun ondan almayı düşünüyorum burda bekliyim belki başka tavsiye verende olur 🤭🙏
Haydinn Fatimka kiwi kullanıyorum canım çok ta memnunum iki seviye çekim gücüde var fazla para vermeye gerek yok 😂 ilk zaman göğüsler çok doluyor taş gibi oluyor bebek boşaltamıyor ilk zamanlar ve ya tek göğüs emiyor diğeri ağırıyor süt akıyor göğüsler den iyi ki aldığım dediğim tek şey 😂
Sema94 Fatimka merhaba canım kiwi marka öneririm çok çok iyi bende almamıştım önce ama mastit oldum manuel pompa almıştım berbat bseymiş bebeğimin şansına A101 de son kalan kiwi marka elektrikli sagma makinasını buldum 130 TL almıştım ben 3 ay önce valla hiiiççç pahalı makinalara gerek yok zaten 20 gün ara ara kullandım ben😊😊
Fatimka adrmz54 evet ben de lansinoh, wee baby, mamajoo, chicco en iyileri diye gördüm.Ama yorumlarda çekim gücüyle ilgili fikirleri görünce kafam karıştı.Bi de fiyatı uygun olması da önemli🥲
Fatimka ozgese-s aynen bi de o var.Bebeğim emmezse diye mastit olmiyim diye , alıyim evde dursun dedim
Eylul4142 ozgese-s ben doğumdan 5 gün sonra hastahaneye gitmiştim çok zor durumdaydım göğüslerimin şişliği ayağa kaldırmıyordu beni el kadar bebekte haliyle emip bitiremiyordu dr um ısrarla emzirme odasına git sağ dedi çok korkmuştum çok acıyordu bir cesaret sağdım ama öyle bir rahatlama yok bulutların üstündeydim sanki 😅ondan sonra karar verdim almaya bence duruma göre markaya karar ver doğumdan sonra lazım olduğunu hissedersen alırsın az buz para da değil boşa gitmesin derim lansinoh kullandım tekli elektrikli olandan gayet güzel
Linaeliff Bende doğumdan 10 hafta sonra ise başlayacağım için almak zorundayım.herkes kiwi markasını öneriyor hem uygun hem guzel diye.ben cok araştırdım.dogumdan sonra kiwi markasının elektriklisini alicam.manuel den kimse memnun kalmadığını söylüyor en güzel elektrikliymis