nohutlar Çok kararsızııımmmm yardımcı olur musunuz kızlaaaarrr???nasıl araba alacaksınız teklimi çiftli mi ?yan yana olanlar sığmıyormuş kapılardan önlü arkalı olanlarda ağır oluyormuş🤔😔
gonulcelen nohutlar casual markasının Yanyana ama istediğin zman ortadan ayrılan bebek arabanı vardı bnm ikiz degil ama kız markayı anlatırken söylemişti bazı asansörlere sığmıyor ya bunu ayırıp kullanılabilir demişti
nohutlar gonulcelen evet inceledim bunu aslında çok kullanışlı gözüküyor travel sistemler normalde çok ağır ama bunu yanında biri varken ayırıp kullanabilmen çok büyük avantaj
nohutlar gonulcelen bu bebek arabası için hangi mağazaya baktın peki canım?yakındam görmek istiyorum da nerde satılıyor?
nohutlar Deryak bebekler büyüdükçe ağırlık artacak zaten travel sistemler çok ağır arabalar.evet güzel konforlu duruyor ama kimse sorsam en fazla 1yıl kullandık diyorlar 🤦🏻♀️
Deryak nohutlar iyi de bebekler küçükken mecbur puset alacaksınız onlara yani büyüyünce de puset yerine normal koltuğa oturacaklar. Mesela bastın alsanız bebekken nasıl oturacaklar oturtamazlar
nohutlar Deryak yok zaten baston değil bu bahsettiğimiz araba Baston gibi kapanabilir bir araba.üstelik oturma yeri çıkıp pusette takılıyor.travel sistem gibi ama daha hafifi .bir de tek ve çift kullanım imkanı güzel gözüküyor.tabi yerinde gidip görmek lazım
gonulcelen nohutlar Kraft mağazasında göstermişti ama sanırım bu marka bir cok yerde satılıyor özellikle bebek mağazalarında hep görüyorum