Rojbinoter96 Ben 6 Ekim kontrole gittim 28+2 1270 Gr dedi doktorumuz kilosu ayına göre fena değil dedide için rahat etmedi sizinkiler kaç acaba ?
Busra2013 Rojbinoter96 benım 15+6 da 120 gr 16 cm suan 18 haftadsyım 20. Haftada randevum var sızın 20 de ne kdrdı acaba
uykulu35 Rojbinoter96 için rahat etsin canım 28+6 da 1100 gram bebeğim ve gayet uyumlu normal dedi doktorumuz atak dönemine bu haftalardan sorna girmeye başlayacak öyle düşün ve genetik de önemli ben ve eşim minyon tipliyis öyle düşün ☺️☺️
Sude-96 Rojbinoter96 27+5 1100 gram civarıydı bazen bana da az geliyor ama analıktan kaynaklı bence 😂 doktor az derdi az olsa Bir arası var onu bilmiyorum ama her haftaya göre o kilo ağırlığında normal olur sizinkide de normal bence
Ebruades Benm de 37 de 2569 grm 49 cm dedi haftasina gore kilosu azmis ve 36 +1 cikdi usg de oysaki adet gunumle hesabima 38 haftalikdi kontorle gittigimde oyle cikdi gerilik var
Rojbinoter96 Ebruades bazen usg cihazlarida yanlış cikarabiliyo yani tahmini değeri söylüyor başka bir yere daha baktır için rahat etmiyorsa
Rojbinoter96 Busra2013 yani 20. Haftada ne kadar olur bilmiyorum ilk zamanlar kilo çok yavaş ilerler son aylarda hızli alıyorlar canım sen daha en son 15+6 bakmışin almıştır şimdiye
Btl_ulusal Rojbinoter96 ben tam 28 haftalıkken gittiğimde 1130 gramdı iri bir bebek değil ama küçük de değil gayet yerinde demişti doktor
Rojbinoter96 Btl_ulusal aynen banada aynı dedi doktor ne çok az nede çok dedi fena değil dedi orta derecede galiba 🤔🤨
Rojbinoter96 Ozlem2904 Çok değişik geride olan çok duydumda ilerde duymamıştım kötü bir durum değildir umarım