htc_oztrk Selam kızlar 👋🏻 Kan uyuşmazlığı iğnenizi doktorunuz mu yaptı ? yoksa sağlık ocağında mı oldunuz ?
cinarduru htc_oztrk a.selam canımm özel parayla yapıyor devlet ücretsiz o yüzden devlette yaptırdım ben
Cicek08 htc_oztrk sağlık ocağında vurulmuyot diye biliyorum yani en azından bizim burda vurulmuyor artık dediler. Ben de üç hafta sonra vurulucam özelde gittiğim doktorda
Ranasamet htc_oztrk benim boyle biseyden haberim yoktu. Ilk hamileligimde dusuk riskim var diye hastaneye yatmistim 6 haftalikken diger gun zaten dusmustu kese. Doktor bana o sira orda yapmisti.. yurt disindan geldigim icin boyle bisey icin igne vuruldugunu bilmiyordum hollandada oyle bisey yok 🙄
htc_oztrk cinarduru Devlette bi doktora sorduk takip eden doktorunuz yapar dedi bize de Doktor yapmak istemedi o zaman
Kubbbraa Kizlar kan uyuşmazlığı nasıl oluyor ya bana biri anlatsın ben a+ eşim 0+ bizi ilk evlendiğimde sağlık ocağından arayıp 2. Hamileliginuzde iğne yaptırın filan demişlerdi çok sallamadim daha yeni evliyiz filsn gerek varmi gerçekten
Umudumsun38 Kubbbraa annenn kan grubu negatif oldugu zaman kan uyuşmazlığı oluyor.annenin vücudu bebeğin kan grubu farklı oldugunda bebeği düşman olarak algılıyor. Bizdede var kan uyuşmazlığı var 28 hafta da iğne vurunacam. Gebeliğin başınd kanamam oldu o zaman da vurunmuştum
mervegemen- Kubbbraa benim annemle babamda var babam her dogumda ozel getirtip yaptirmisti anneme. Yoksa sonraki bebeklerin engelli dogabilecegi söylenmiş. Hemde yillar oncesi yani arastirin gerek varmi demeyin ihmale gelmez. Biz 4 kardesiz hepimizde vuruldu annem
htc_oztrk Umudumsun38 Ya Allah korumuş hastaneye yarım gün yatış yapılacağını söylediler sizin de mi öyle oldu
Umudumsun38 htc_oztrk kanamam oldu doktor baktı bebeğe yatış yapılıp kan uyuşmazlığı iğnesi vurun dedi.evrak imzaladım iğneyi vurundum geri çıkış yaptırdım yarım gün değil yarım dkika bile sürmedi anlayacagınız
Cicek08 Umudumsun38 özel de mi vuruldunuz ücret neydi. ? Bende üç hafta sonra gidicem bana da yatış gibi yapip vurulup cikicaksin dedi.
cinarduru htc_oztrk yok canım özel paralı ve pahalı. Devlette doktora durumu anlatıp yapıolar ücretsiz. Dediğiniz gibi yapmak istememiştir
Selensahin Cicek08 kuzum bende 28. Haftada özelde vuruldum. Fiyat olarak 175 tl ödeme yaptım doğumhaneye indiriyorlar seni yarım günlük yatış gibi oluyor kalçadan vuruyorlar birazcık müşade altında tutuluyorsun sonra da eve gidiyorsun
htc_oztrk Cicek08 Özel de de önce test alacaklarını sonrasında iğne yapılacağını söylediler toplamda muayene falan 650 gibi bi ücret çıkarttılar bana
MelisAlperen Eşimle bende de var kan uyuşmazlığı devlet hastanesinde vuruldum ücretsiz yatış yaptılar kalçadan iğneyi vurdular biraz beklettiler yan etki falan varmi diye sonra ciktik