Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor inşallahh canımın içi çok dua ettt Allah’ın izniyle inşallah olacak kuzum ❤️❤️
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 insallah abla dualarimdasin hep icin rahat olsun Rabbim kapisindan boş çevirmeyecek bizi 💕🤲
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor amin canım benim insallah yoksa yeni evlat sahibi olmadan bu acı geçmiyor geçmeyecek de biliyorum 😔
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 oyle dusunme abla Rabbimin izniyle olcak. Alcak Rabbim omuzlarindan bu yükü 🤲
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor inşallah kuzum ne bileyim zor İnan ki Rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻 Sen bana ilk bebeğini kürtaj olduktan sonra korunmadıgını söylemiştin değil mi kuzum ben öyle hatırladım sanki
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 yok abla benim ilk gebeligim bu daha once kürtaj filan olmadim hiç
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor ay canım benim kusura bakma valla kafamın dalgınlığından sanki karıştırdım 😕
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 ondandır abla sorun degil. Sen doktorlarinla filan konustunmu abla hic tekrar hamile kalmak istedigini soyledinmi bisey onerdilermi sana
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor bu Perşembe başlamak istediğim doktora gideceğim kuzum önümüzdeki Perşembe orda belli olacak ama ben zaten 40 çıktıktan sonra bir kere adet görüp sonra korunmak istemiyorum cunku hemen olacak diye birsey de yok Allahım rızkını verdiyse bir şekilde olur hersey insallah bu defa sağlıkla kavuşurum yavruma aynı acıları Rabbim bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın inşallah persembe gününü bekliyorum bakalım heyecanla 🙏🏻
Denize Oglusununannesii65 Allah sabır versin başınız sağolsun İnşaAllah en sağlıklı ve doğru zamanda hamile kalırsınız merak ettim ilk hamileliğiniz geç mi oldu hemen olmadı mı
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor inşallah canım benim insallah 🙏🏻 Sen naslsın neler yapıyorsun ♥️
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 bende iyiyim abla saolasin doguma cok az kaldi bekliyorum pek hazir degilim dogum icin psikolojikmen ama hayurlisi bakalim abla benim icin dua edermsiin korkularım cok fazla bu korkuyu yeneyim 🤲❤
Oglusununannesii65 Denize sağol canım Allah razı olsun.. amin inşallah 🙏🏻 1,5 yıllık evliyim 6 ay korunduk biz istemedik ondan sonra bıraktıktan sonra 3 ay olmadı 4. Ay da hamile kaldım geç de olmadı yani sadece 3 ay olmadı
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor tabiki ederim kuzum benim Allah’ım kolay geçirsin inşallah hiç korkma bak sağlıkla bebeğine kavuşacaksın ne gidek ne kadar kaldı doğum ne zaman ve doğum şeklin belli mi ?
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 normal doğum olcak abla sabah hastaneye gidicem cok gerginim tedirginim 39+6 haftalik. Dualarin icin tesekkur ederim abla inşallah dogum sırasında da bu kadar gergin olmam 🙁❤
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor oyyy kuzum benim bütün günahların o doğum esnasında yok olup gidecek Allah’ın izniyle 🙏🏻 Dualarımın hepsi seninle bebeğim korkma insallah çok güzel geçecek inanıyorum ❤️
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 Çok saol abla 40. Haftayi doldurduk simdi ama hala bi dogum belirtisi yok gecikmesi normalmi sence daha da tedorgin olmaya basliyorum 🤦♀️
Ilkmercimekgeliyor Oglusununannesii65 cok saol abla bi müslümanın bir müslümana verebilecegi en guzel şeydir dua. Benim dualarim tüm kalbimle sana ve bana olan duların icin Rabbim seni gönlünden geçen en güzel en hayırlı şeylerle mükafatlandırsın inşallaahh🤲❤
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor normal kuzum bebeğinin cinsiyeti neydi tedirgin olma çok normal 😘
Oglusununannesii65 Ilkmercimekgeliyor aynen öyle kuzum kesinlikle Allah razı olsun seninde duaların içinn ve benimde aynı şekilde dualarım seninle hiç ama hiç korkma için ferah olsun rabbim kolay kurtarsın inşallah canım benim seni ❤️🙏🏻
Aybuss Rabbim tez vakitte gebe kalmayı nasip etsin.. Lütfen gebe kalırsan sakla saklaya bildiğin kadar.. Her cuma sadaka verirsen iyi olur.. Rabbim yar ve yardımcın olsun 🙏🙏
Oglusununannesii65 Aybuss canım çok teşekkür ederim Allahım razı olsun 🙏🏻 Öyle yapacağım zaten kesinlikle yaşadığım olaydan dolayı göz ve nazara o kadar inandım ki beni de bu bitirdi gerçekten saklayacağım sadaka normal zamanda da veririm ama yine vereceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️