Fattooss Merhaba kızlar ilk gebeliğim henüz doğum şekliyle ilgili bi konuşmamız olmadı doktorumla ama neye göre normal doğum yapılmasını istemiyor doktorlar
Yagmur00 Fattooss bana dedı donmemiş cocuk sezaryan olabilir bıde kilosu fazla olursa yine sezaryan dedı bana eger bunlardan harcı sıkıntı olmazsa normal dedı bende ılk gebelıgım
a_burcu_bur Fattooss mesela benimki makat geliş. Bi türlü dönmedi. Zaten sezaryen istiyodum. İyi oldu benim için 🤲🏻🙏🏻🥰
hsqldnbebeqm Çatın darsa bebek ters se plesanta alt tarafı kapatıyorsa bildiğim. İsteğe bağlı da oluyor. Bebek çok iriyse de sezeryan teklif ederler.
Melikemreclk Yagmur00 Banada bebeğin kafası ilerde olduğu için sesrsyen olma olasılığı var dedi ama kesin bir bilgi değil
Linaeliff Ben hamile olunca genital bölgemde siğil cikti.bebegimde iri zaten ama doktor siğil normal doguma engeldir deyip sezeryen dedi.yuzden 2 hafta sonra sezeryen ile alacak
Melikemreclk Yagmur00 Bilmen normal heralde ama.goruntuda biseyim yok karnım dışında biyerim şiş değil🤣🤣🤣
Yagmur00 Melikemreclk ınan benım de oyle canım sadece karnım war cok sukur Baska bı sıslıgım kilom yok 🤪🤪🤪