Busra2013 KUBRA3468 kız ben daha 18 haftadayım burnum nasıl buyumus😂sanırım 30 olunca burno olarak gezecem ay ben cok cırkınlesmısım ya yzuum sıvılce dolu burnum buyumus vucudum ıyı allahtan sızın cınsıyet nedır acaba
Cilekliruyam KUBRA3468 benimde erkek burnum tıkalı ve 30 haftadan beri şiş. Ekstradan alerjim var alerji ilaçlarımı kullanamadığımdan ekstra fazla nefes alamıyorum
KUBRA3468 Busra2013 bugün şişti benimde ya sabah kalktim aynaya bı baktım burnum şişik erkek bizim cinsiyet seninki ne canım
Hikari Benim de başlardan beri şiş 😂 bide zaten yüzüm çabuk kızarır burnum da kızarıyo iyice palyaço gibi oldum 🤡
Gamzeparlak1 KUBRA3468 Zaten biraz enliydi,iyice coştu benim burnum da. Kızımin burnu kibar olur inşallah. 31.hafta
Fulyay45 KUBRA3468 benimde burnum kocaman oldu ve tıkalı ödemden oluyor dedi doktor 30. Haftadayım benim daha erken zamanda şişti burnum kızım olucak Allah’ın izniyle 🥰
offlineanne KUBRA3468 valla seren serengil gibi oldum burnum patates gibi yanaklar gıdık falan kendimi tanıyamıyorum aynada