Aysegul354 Bugun ilk defa sanirim bebeğimin hic kırdığını hissettim 💙 tek bir noktada kalp atisi gibi oldu pit pit pit pit seklinde belki 20 30 defa aynı yerde :) 30 40 saniye kadar sürdü :)
fyznrilter Aysegul354 evet cnm öyle oluyor . Bende ilk hıçkırık tuttuğu zaman hissedince heyecanlanmıştım. Kaç haftalık hamilesin. ☺️🌸
Dilara0638 Aysegul354 maşallah maşallah büyüdü tabikii💙🧿 bundan sonra sürekli hissedersin hıçkırıkları 😊
Aysegul354 fyznrilter masaallah sizede genelde 30dan sonra hıçkırıklari belli oluyor yazmislardi hic beklemiyordum ya daha çok heycanlandim🙈
fyznrilter Aysegul354 bu daha ne ki hem hıçkırıkları hem hareketleri fazlasıyla belli ediyorlsr kendilerini, ben bir iki haftadır bebeğin gece çok hareket etmesinden artık uykularımdan uyanmaya başladım gerisini siz düşünün artık 😂😂
Esmaaaa_ Aysegul354 Ya bi de bugün kendisine aldığım ilk kıyafetleri geldi teyzesi öyle bir duygulandım ki🥺🥺 🥰
fyznrilter Aysegul354 Bizimki başladı bizi uyandırmaya alıştırma yapıyoruz galiba doğduktan sonrası için ☺️