Arann designermom bir de ovulasyon testlerı daha çok strese sokuyor ınsanı, sen gün aşırı ilişkini ol adete kadar sonrasında Allah büyüktür inşallah 🥰
designermom Arann ay sorma canım nereden bulaştım önceden hic stres yapmazdım ilk gebeliğim de gayet rahat olmustu simdi sürekli test yapıyorum kafam karışıyor yumurtam büyüdü ama testte çıkmıyor
bigunanneolucak designermom benimde en büyüğü 16 en küçüğü 13 mm deydi dün iğne oldum çatlama. Küçük gbi geldi ama umut oldun bana🙏🏻
designermom bigunanneolucak benim yumurtam 3 gün sonra çatlamıştı Canik doktor bu yumurta çatlar daha gelmene gerek yok dedi dedigi gibi de oldu
Bfduam Arann bu yorum sürecinde hamileydin di mi canim:) Sayfana baktımda hamileymişsin:) bigunanneolucak inş senin sonucunu da heyecanla bekliyorum🤲
Bfduam Arann işte bi beklenmeyende sürpriz daha, normal şartlarda bu ml le ümitsiz oluyor insan ve tek yumurta olunca tutmasıda zor ihtimal düşünülür, nasip olunca işte oluyor, gerçekten tamamen kısmet işi bu.
edb06 bigunanneolucak benim 21 mm iken ovulasyon silikti ertesi gün pozitif oldu. Kendisi çatlasın dedi iğne vurmadı. Size erken yapmış sanki