Almiram31 Merhabalar iki sene önce bilgim olmadığı için doktor ne dediyse o oldu ve yapıştırma dikiş oldu şuan orası kıpkırmızı ve kabartılı bir şekilde ikinci sezeryanım yaklaştı ve doktorumla konuştum o kabartıyı alıp normal dikiş atıcam ve 15gün sonra dikiş aldırmaya gelirsin dedi dikiş aldırmaktanda korkuyorum siz hangi dikişi tercih ettiniz
kadifemsii Almiram31 böyle birşey mi varmış hiç bilmiyordum valla. Kendimi doktoruma emanet ettim normal dikişliyim. Dikiş aldırmaya gitmedim kendisi uçtu gitti buna hangi dikiş deniliyor bilmiyorum ama çok memnunum sezeryan yerim incecik bi çizgi şeklinde şuan 15 ay önce doğum yaptım şimdi 2. İnşallah
Denizyildizii Almiram31 benimde yapıştırma dikiş hiç ip falan yoktu kendiliğinden geçti ve yerini bile bulamiyorum şuan hic iz yok. Dikiş neymiş öyle ilkel yöntem o ip izleri hep kalır. Bence başka bi doktorla konuşun
Mom726272 Almiram31 bana da alınan dikiş ten atıldı valla bana tercih hakkı tanınmadı ama o dikişi aldırırken çok acı çektim eriyen dikiş neden atılmadı anlamadım 😑
herhangibirkullanici Benimki yapıştırmaydı kendiliğinden düştü ipler. Çok memnunum ne iz ne de kızarıklık vs kalmadı, doğumdan çok kısa bir süre sonra iyileşti hatta. Kantaron yağı kullandım uzun süre, onun da faydası olduğuna inanıyorum.
Almiram31 herhangibirkullanici benimkide yapıştırmaydı ama hiç iplik falan birsey yoktu dikiş yeriniz teninizle aynı renkmi benimki kırmızı ile mor arası iki sene gecmesine rağmen
Almiram31 kadifemsii ay ne güzel ne sanşlısınız benim kabartılı şekilde cok kötü duruyor psikolojim bozuluyo resmen görünce inş ikincisinde düzeltecek
herhangibirkullanici Almiram31 dikiş yerim ten rengimden daha beyaz oldu. İncecik bir çizgi halinde pürüzsüz
Ayse2011 Almiram31 canm 2 sene önce diyorsun çok erken kızarıklık en az 3 senede gidip bembeyz oluyor yapıştırma dikiş en iyisi ben 10 sene önce yapıştırma oldum şimdi 2 ay önceki dogumumdada yapıştırma oldu hiç belli bile degil evet kızarıklaştı ama 3 seneye bembeyaz olup belli olmuyor. Diger türlü dikiş izi daha beter bence
Merveeayaz Almiram31 benimki estetik oldu ne dikiş aldırdım ne sorun yaşadım şuan yeri bile belli değil 10 gün sonra tekrar sezeryan olucam
marbling10 Almiram31 Benim dikişlerim de yapıştırma ama öyle dediğiniz gibi bir iz yok. Açık renkli çizgi var sadece. Bence teninizle alakalı bir durum olabilir. Yapıştırmada daha az iz kalıyor diyorlar ama
Merve43 Almiram31 o kabartı yine olacak bu sizin vücudunuzun iyileşme şekli. Aynisi bende de var ikinciye sezeryan oldum orası alındı yeniden dikildi ve yine aynı oldu. Yapıştırma dediginiz zaten en az iz kalan sekli
Cidella Almiram31 Kız kardeşimin de 2 buçuk sene oldu aynı sizin dediğiniz gibi dikiş yeri. Estetik dikiş atılmamış sanırsam yapıştırma da değilmiş normal eriyen iple dikiş atmışlar. Vücudun kendini iyileştirme şekli o demiş doktoru da. Bazılarında o şekilde scar dokusu oluşuyor
yuvamerve17 Almiram31 benim daha 40 gün oldu ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok yapıştırma yapıldı. Bi kaç tanıdığım var bazılarının kırmızı bazılarının harika birinin enfeksiyon olmuş. Bunun en büyük etkeni doktor diye düşünüyorum