hepoyleolurzaten Deletedmom9823 4,5 -5,5 hafta arası kuzum. Uykusuzluk ya da fazla uyuma, sürekli memede kalma isteği ya da iştahsızlık, kucakta uyuma yerine koyunca uyanma vs vs bissürü şey atak haftasında oluyor 🤭
Kuzucccum hepoyleolurzaten atak haftamızın bitmeısne 1 gün kalmış canım 😬 sonrası gayette isteıdıgmız gb olacaklar galıba 🤣🤣
Kuzucccum Berraeva yaa mashhh kuzuyaaa rabbim bağışlasın canım 😘🙏🧿🧿uyku tulumu mu kuzum ben de düşünüyorum ya
Berraeva Kuzucccum Allah razı olsun canim benim ❤️ evet uyku tulumu valla ben çok rahat ettim bunun sayesinde benim kız çok aciyo üstünü başını biraz hareketli bu çok iyi oldu
hepoyleolurzaten Deletedmom9823 Ahaaaa minnoss 🤭 Bizimkide öyleydi de atak haftasında baya fark ettim artık 😅 çünkü gerçekten uykular haram oldu öyle böyle değil 😂 bugün iki gözüme de kan oturmuş artık 🤦🏻♀️
hepoyleolurzaten Kuzucccum Güneşli haftalar geliyormuş balım 🤭 Ama 8.haftada yine bi atağımız var 😂 Önümüzdeki günlerin tadını çıkaralım 🤭
Kuzucccum Berraeva ya benım minikte öyle geçen gece kalktım pijaması yok babamızda evde degıl korktum noluyo djdjdj ayaklarıyla naısl tepiniyosa🤷♀️😂😂 İllede kollar bacaklar dışarda oalack 🤦♀️
Berraeva Kuzucccum Ay benimki de aynı asla üstünde bi şey olmayak illa o kollar bacaklar serbest olacak 🤦😂 neyse ki çözümü buldum ben 😅
Kuzucccum Berraeva heyye corabı dahi çıkarıyor jfjfj ıyı çözüm vala 👍 bunun kalınını da kış için dışarıya çıkınca gıydırmek ıcın düşünüyorum battanıye falan uğraşmak ıstemıyorum
Berraeva Kuzucccum Ahahah kaç günlük seninki. Ben de aynı seyi düşünüyorum valla hiç battaniye falan ugrasamaya gerek kalmaz