babymiracle lunaaa göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet vardı aynı şekilde kasık ağrısı ve şişkinlik hissi de çok vardı regl şu an 5 gün gecikmiş durumda test pozitif çıktı kan testi yaptırdım 2 gün önce de beta hcg 1113tü yarın doktora gidicem inş
lunaaa Zeysezer normalde oyle bi kasik agrisi olmaz miydi yumurtlama zamaninda yani her zamankinden farkli gibi miydi nasil bi kasik agrisiydi bi de tek bi tarafta yogunlasmis gibi doluluk hissi gibi alt karinda sisme gibi mi ayy ne sordum 🙈😬
Zeysezer lunaaa tek taraflı kasık ağrısı yaşadım öğrenene kadar hiç geçmedi hep sancılı adet olurdum ama tek taraflı değil öğrendiğim günden itibaren bikaç gün de doluluk hissi yaşadım erken öğrendim diyebilirim 4 haftalıktı tam
Zeysezer lunaaa bir de öğrenmeden bir gün önce adet ha oldum ha olcam her an sökülebilirim hissi vardı sürekli tuvalete gidiyordum 😁 inanılmaz bi bel ağrısı
lunaaa babymiracle oo super bi haber tebrik ederim😍darisi bana🥺🙏🏻🤗kasik agrisi ve siskinlik hissi yumurtlamadan beri basladi mi ne zaman oldu
babymiracle lunaaa amiin inşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ilişkiden 2-3 gün sonra hissetmeye başladım ben o ağrıları canım
lunaaa Zeysezer o kasik agrisi yumurtlamadan itibaren hep oldu mu yoksa belli bi gun sonra mi basladi
lunaaa Zeysezer bel agrisini hep diyolar ilginc normalde hic bel agrisi olmaz bende mesela demek hamile kalsam ve bel agrisi olsa belirti olarak anlayabilirim hamile oldugumu herhalde o kadar deniyo ki cunku😬 normalde bel agrin olmazdi di mi
Zeysezer lunaaa kasık ağrısı yumurtlama gördüğümden beri vardı bel ağrım normal adet olacağım zamanda da olurdu
lunaaa babymiracle tesekkur ederim🙏🏻🌼yaa o kadar erken basladi yani iliskiden 2-3 gun sonra kasikta agri vs biseyler hissettin peki baska ne hissettin belirti olarak
babymiracle lunaaa lunaaa benim midem de biraz hassas sanırım bünye olarak regl geciktigi zaman mide bulantisi hissettim cok degil ama ara ara gidip geliyodu böyle canım ama en iyisi regl gecikmesini beklemek