rabiagucer03 Kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var eşim soğuk aldı sanırım evde ne yapabilirim ne iyi gelir şimdi ıhlamur koydum ocağa 🥺 ne yapsam çabuk atlatır
Kumsal0920 rabiagucer03 sırtına bağrına vicks sür ılık havlu koy terlesin bol bitki çayı ama şeker koyma bal koy
12mommy rabiagucer03 geçmiş olsun benim eşimde bu durumda suan ben kac gundur kemik suyuna çorba bol sarimsakli tavuk suyu çorbası tarhana meyve nane limon veriyorum birde ılık suya bal ve limon sık içir esine iyi gelir taylot al yap oda terletir cok
minnakanneeee rabiagucer03 galiba hepimizin eşi hastalanmş benimki de öyle ben ona bol bol mandalina yediriyorum nane limon toz olanından alın oda çok iyi geliyor burun tıkanıklığına da çok iyi
Haze0234 rabiagucer03 kızlar bizde hem ben hem eşim hastayız ilk ben grip oldum kemiklerim sızlıyordu benden de eşime geçti iki gündür işe gitmiyor yazdıklarınızı bende uyguluyorum bide zencefil tozu bal limon karabiber kaynar suya koyup içiyoruz oda iyi geliyor inşallah eşinizde de işe yarar
rabiagucer03 KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM ❤️ RABBİM ENİŞTELERİMEDE ACİL ŞİFA VERSİN 😊
Rainbow0126 Haze0234 lütfen hastaneye gidin. Ben gitmedim bir hafta yattım evde iyileştim ama enfeksiyon varmış hem kanda hem idrar yolunda çıktı. Rahim kanalında /serviks kısalma var dedi doktor bu da erken doğum riskine sebep oldu. Mutlaka gidin hastaneye.
Haze0234 Rainbow0126 ay ciddi misiniz Londra da yaşıyorum ben burda grip olunca kimse doktora gitmiyor doktor 1 hafta evde yatın geçmeyince gelin felan diyor diye gitmedik bizde yarın ebeyi arayıp sorarım çok teşekkürler ❤️
Rainbow0126 Haze0234 gidin kan ve idrar testi verin. Ben çok üzüldüm az bir kısalma var ama çokça üzdü bu durum.
Haze0234 Rainbow0126 sizde dikkat edin bebisinizi sağ saglim kucağınıza alırsınız inşallah tekrardan teşekkürler 🙏
Selenimo rabiagucer03 Battaniye nin altında ter akıtsın ılık bir duşa girsin bu kadar. En ağır gribimi bu yöntemle 1 günde atlatıyorum :)