Edabarakk_ daha önce hiç girmemistim ameliyathaneye zorunlu sezaryen oldum bu arada suni aldim 17 saat bebisim gelmedi. Spinal oldum ama iğne hiç acımıyor korkma belini kedi kamburu gibi yap dediler 😅 yapıyorsun buz sürüyor iğne hemen bitiyor yatınca uyusuyorsun zaten oralarda korkma benim tek sorunum panik atak geçirme korkumdu ki sonra zaten uyutulmak istedim. Sonra o anestezi etkisiyle üşüyorsun ben o konuda zorlandım yani hiç ısınamayacam sandım panik yaptım yine hastaneyi birbirine kattım 😅 ilk yürüyüşü 5 6 saat sonra yaptım kalkarken nefes kesilebilir ama bir iki saniye de duzeliyor sık sık nefes ala ala kendime geldim karşıya baktım yürüdüm tabiki zorluyor ama yatmaktan bin kat iyi hatta yatarken bile yurusem iyi gelecek gibi hissediyorum demiştim sonra yine yattim ilk çok yürüdüm saat başı yürü dediler destek alarak yürüdüm odada sürekli emzirmeye kalktım yürüdüm tuvalete gittim geldim yatmadan yine odada yürüdüm vs yürümek ve oturmak beni rahatlattı suan 6 gün oldu baya ayaklandim çok şükür hatta hiç yatmadim öyle uzun uzun sadece yorgunluktan uyumak için yattım iki gündür de sağa ve sola dönük yatabiliyorum ilk başta yatamiyordum gaz sorunum olmadi çok şükür hastanede sürekli kayısı kompostosu getirdiler o tuvalete rahat çıkarttı beni evdede yaptım ama evde çıkamadım tuvalete doktor bi ilac onerdi onunla cikiyorum ağrım çok olmuyor baya da yürüyorum normale döndüm diyebilirim Rabbim saglikla kucağına almaui nasip etsin emin ol ilk geceden sonra hersey geciyor hic gecmeyecek gibi gelebilir ama meraklanma bide ilk odaya gelip yattiginda rahim toparlandigi icin az sancin olabilir oda ben yürüyünce gecti ilk gecedej sonra bidaha öyle olmadı