Slday Asliaydim bende çok kararsızdım açıkcası istemiyordum 🤷🏼♀️ doktora kontrole gittim benden kan testi istemişti açlık şekerim 68 çıkmıştı normal şeker yüklemesi yapmayalım dedi bende tamam dedim üzerine de çok düşmedim. Ailemde de şeker rahatsızlığı yok hem anne tarafı hem baba tarafında. Şuana kadar da bir sıkıntı çıkmadı 31+0 haftamdayım 🤲🏼
Metehanmoom Asliaydim ben sanmazdim cikarmi diye yaptırdım doktorlar genelde yaptırmak taraftarında ve gebelik şekerim.cikti sürekli takipteyim
DemetF Asliaydim ben de yaptirmayacaktim ama suyum fazla oldugu icin yaptirdim seker cikmadi.Dedikleri gibi bisey de degil meyveli gazoz gibi tadi var. hersey normalken bi anda birsey oluyor gebelikte doktor ne derse onu uygulama taraftariyim ben
Mercimegim4 Ben geçen hafta denedim kustum doktorum tamam yapmayalım açlık tokluk kan şekeri takibi yapalım dedi. 3 gündür kan veriyorum. Kusmasaydım tek seferde bitmişti. Şimdi kan vermekle uğraşıyorum. Şart değil ama şekerin varsa bebeğe zararı olabilir. Ama yaptırmanın da zararı yok
Prlpn8286 Asliaydim benim bulantılarim devam ediyordu o haftalarda o yüzden yaptırmak istemedim doktorumda yaptırmamın faydalı olacağını söyledi ama alternatif sundu şeker ölçüm cihazı ile günde 3 defa açlık ve tokluk ölçümünü kendim yapıp sonucu doktoruma atmışım. Bu şekilde de aynı sonucu alırız zaten dedi.
alparslanannesii1661 Asliaydim iyiki yaptırmışim sekerim çıkmadı ama sonrasinda suyum fazla çıktı suan diyetisyenle ilerliyorum
elizli_gunler Benim doktorum kesinlikle yaptırmalısın dedi, en azından çıkan sonuçlara göre tedavi uygulanabilir dedi. Sonradan pişman olmamak için yaptırdım bende çok şükür normal değerler çıktı🙏