Veraay60 Lohusa sabahlık, isim yazılı 5′li bebek hastane çıkışı, birde katlanabilir küvet kullanışlı mı acaba? Birde örgü battaniye 🌻
Ayseee4238 Veraay60 sabahlık ve isim yazılı seti Madre bebek sayfasına bakabilirsiniz ben ordan lohusa pijama takımı aldım sabahlikli ve çok hoşuma gitti kaliteli çok güzel katlanabilir küvet bence çok kullanışlı diye düşünüyorum ben fiyatları pahalı diye almadım ama yer kaplama açısından çok ideal bence. Battaniyeyi de trendyolda bile bulabilirsin ama şahsen ben örgü battaniyeden ziyade penye ve puffy battaniyeyi daha çok kullanıyorum kendim 3tane falan ördüm bebeğime ama diğerleri bana daha kullanışlı geldi.
Kumsal0920 Veraay60 bebek hastane çıkışını ben İnstagram da öykülü tasarımlar sayfasında yaptırdım lohusa takımımı da yine İnstagram da lohusa pijama sayfasından örgüleri annem ve kaynanam yaptı küvet henüz almadım
Cansu13 Veraay60 katalabilir küvet kullanıyorum set halinde trendyoldan aldım yer açısından gerçekten kullanışlı geldi bana. İsimli takımı ve pijama mı lahusa hamile diye bir siteden almıştım kalitesinden memnun kaldım
Zehraspl Veraay60 canim trendyoldan bulbilirsin isimli hastane cikisinida ciceksepetinden ama orgu battaniyeyi bence sen oe ben kendim oruyorum youtube den izleyerek
Veraay60 Ayseee4238 battaniye örgü hiç yoktu ondan dolayı birtane olsun diye düşündüm ama bilemedim ki alsam acaba 🤔 bakayım bir o sayfaya o zaman çok teşekkür ederim
Veraay60 Kumsal0920 fiyatı nasıldı acaba? Küvetin katlanabilir özelliği benimde hoşuma gitti gerçekten ama bazıları bastırınca bebek üzerindeyken katlanır filan diyolar o yüzden cesaret edemedim
Kumsal0920 Veraay60 hastane çıkışı 250 sanırım lohusa takımı da 225 liraydı ama çok güzel kesinlikle girip sayfaya bakmalısın
Veraay60 Cansu13 o zaman bende alayım. Deneyimleyen birisi olması iyi çünkü cesaret edemiyor insan. O sayfaya bir bakayım ben teşekkür ederim
Veraay60 Kumsal0920 evet baktım bir iki takım hoşuma gidenler var inşallah karar veririm 😄🌻 teşekkür ederim
Cansu13 Veraay60 bakın istediğin renkte istediğiniz model yapılıyor. Hem diğer sitelere göre bana daha uygun geldi
Veraay60 Zehraspl çiçek sepetinde olacağını hiç düşünmemiştim oraya bir bakayım ben. Trendyoldan baktım ama tam takım satılıyor galiba ben sadece sabahlık olarak istiyordum. Aslında kendim öreyim dedim ama bir türlü uygun olamadım 2 ay var aslında yapabilrim