Kızlar başlıkda da gördüğünüz gibi. Ben damla kullanıyordum eylülün başından beri ve kullandığım süre boyunca asiri derecede nefes darlığı kalp çarpıntısı oldu inanın elden ayaktan düştüğüm bile oldu sırf bu yüzden bunu kullanmadan önce de vard i fakat sadece kalbim çarpar iki üç düzenli nefes aldiğimda geçerdi bir gariplik olduğunu hissediyordum ilacı kullanmak için yemek yiyordum birde gözüme takıldı ilacın son kullanma tarihi ağustos 2021 yazıyordu kullanmadım bir daha şimdi ben sağlık ocağına gidicem kasımın 25inde ama ne diyeceğimi bilmiyorum şikayet etmek istiyorum bu kadar sorumsuzluk olmaz resmen insan hayatıyla oynanıyor ben bunu fark etmeseydim bitene kadar kullanacaktım kim bilir neler gelecekti başıma bayılma noktasına kadar geliyordum çünkü ve saatlerce geçmiyordu kime nereye şikayet edeceğimi bilmiyorum ve şikayet etmelimiyim onu da bilmiyorum biraz mülayimim ben ses çıkarmam fazla şeye ama konu bebeğim olunca susmak gelmiyor içimden sizce ne yapmalıyım ve nerelere şikayet etmeliyim ne doğrultuda ilerlemeliyim