Gamzzelianne Merhaba hanımlar soru başlıkta. Belki biraz komik oldu ama bebeğimi usg görüntüsünden sürekli birilerine benzetiyorlar ve bana çok garip geliyor sadece karanlık bi görüntüde kemik yapısı belli olan bi bebek birilerine benzetilebilirmi doğru çıkarmı?
Elif1104 Gamzzelianne ben hep kendime benzetiyordum herkes gülüyordu karanlık resimde nasil anlıyorsun diye 4 boyutlu çekildim herkes aynı sen dedi bakalım doğunca kime benzeyecek 😂
Gamzzelianne Pinar__50 2dir halaya benzetiliyor ve çok üstüne duruluyor işin garip yanı eşim ve kız kardeşi de birbirine benziyor neden baba değilde hala anlamış değilim 🤷♀️😂
Gamzzelianne balbocegim27 benimki asla ben ve aileme benzemiyor konusu dahi açılmıyor hep hala yani baba da değil 🤭
Nzli-brfn00 balbocegim27 bal böceğimi bal kocam diye okudum başta 😂😂 allah allah dedim kocasına ne kadar düşkün 😂😂🐛🐛🐛🐛🐛
Mucizemm0101 BallyavruM 12 haftalıkken kontrole gittiğimizde eşim sormuştu makarasına kime benziyor sizce hocam diye doktorda şuan uzaylıya benzer birşeye benzemez demişti 😄😄
Gamzzelianne Elif1104 kime benzerse benzesin sağlıklı olsun diyoruz ama içten içe bize benzesin istiyoruz inşallah sana benzer bebişin 😂
Limonveannesii Gamzzelianne seninkini gene ultrasondan benzetiyorlarmış benim bebeğimi karnımda ettiği hareketten benzetiyorlar hiç yüzünü göstermiyor sürekli koluyla yüzünü kapatıyor onda bile aynı halası diyorlar ben anlayamadım 😂😂😂
Gamzzelianne Limonveannesii kız halaya erkek dayıya derler benim oğlumu halaya benzetiyorlar hayır benzesin tamam da çok uzadı bu konu oğlumu mu kıskanıyorum yoksa çokmu abartıldı anlamıyorum 🤷♀️😂
Yenianneadayii Gamzzelianne ne çıkacağı hiç belli olmuyor valla bana benzediğini söylüyorlar ama içimden bir ses eşime benzeyeceğini söylüyor sağlıkla gelsinler gerisi boş😍
Gamzzelianne Yenianneadayii amin inşallah tabiki sağlıkla gelsinler ama azıcıkta bize benzetilsin yahu 🤭
Liyuzamom Gamzzelianne 12 haftalık ultrason görüntüsünde yüzü bile ney değildi kaynanam aynı oğlum akça pakça buuuu demişti 😂😂 çok gülmüştüm😂🤣
Ceydaysn Liyuzamom hep aynı şeyler 😅 eşim bile bana benzetirken o ısrarla oğluna benzediğini düşünüyor 😂😂
Sblatc Gamzzelianne aynen. Kaynanam ya da görümceme benzemesin diye dua ediyorum. Gül gibi anası teyzesi anneannesi varken(mütevazilikte üstüme yok) Bize benzerse sarışın renkli gözlü küçük burunlu doğar. Baba tarafına benzerse uzun burunlu olabilir😂🤪 Rabbim sen koru. Eşimin ailesinde bi tek kayınpederimin burnu normal😂
Gamze96 Gamzzelianne https://resminiz.com/r/r97Am Biizmde detaylı da aynı babası diyor herkes 😂ama yanaklar ben 🤣
Ela20 Gamzzelianne renkli 4 boyutlu da eşime benzettim andırıyor gibi falan değil baya baya tıpkısı. 4 boyutlu renkli olanlar da çok belli oluyor göz kaş falan benzetilebilir doğru da çıkabilir
blueberyy00 Gamzzelianne yani şöyle benim yengemin USG goruntusunu görmüştüm ben yüzü yarimdi hatta bebeğin ama hatlarıyla felan aynı babasına benziyordu bende dedim hatta aynı babasına benziyor kocanın kopyasını dogurcan sanırım diye dogdu kız aynı babası şıp demiş burnundan düşmüş 😂😂
Limonveannesii Gamzzelianne bizde kime gıcıksam inadına ona benzetiyorlar daha da gıcık olayım diye mi bilmiyorum ama bilerek bu kadar uzatılıyor 😂😂
BKF Gamzzelianne ben de halayım bi kız bi erkek yeğenim var kızın detaylı da dedim aynı annesi öyle doğdu oğlanı bana benzetirler yengem tarafında da amaa ben derim bu da benzemiyor bana diye sürekli kendine benzetmek saçma bence
Yenianneadayii Gamzzelianne bende babasına benzesin diyorum bana benzerse sevinirim babasına benzerse zaten babasına benzesin diyordum derim diye 😹😹