Sweetbabyy Fasulyeninannesi00 9. Haftama giricem aala geçmiyor hele sabahları çok şiddetli hiç kusmamıştım dün oda başladı😵💫 Allah yardımcımız olsun az ve sık yemek yiyin o biraz etkili oluyor ben oatates haşlaması ve mercimek çorbası yiyorum bu aralar bide zeytin ekmek vazgeçilmezin oldu normalde hiç yemezdim🤷🏻♀️
glsm_kr8383 Reyhanhnm Yaa gözünüz aydın. Testlerde yanılmaz payı azdır yani. İnşallah hamilesiniz benim ki de böyle oldu aynı gibi netti. Kan verdim netleşti🥰
Tazeanne0134 Fasulyeninannesi00 valla canım ben herşeyi yiyorum ama bana mısın demiyor buna şükür çünkü ilk gebeliğim daha berbattı bulantı kusma yönünden
Reyhanhnm Ya bu dış gebelik dedikleri ne oluyor yada boş kese falan ay bunları okudukça da tedirginlik oldu bende
Selin-masal Fasulyeninannesi00 canım ben 6 aylık oldum hala midem çok bulanıyor limon üzerine tuz serpin gidiyor biraz daha rahatlatıyor
Selin-masal Mervevera bende o hiç etki yapmadı ya 23 hafta olduk aynı sadece limon üzerine tuz beni rahatlattı
Reyhanhnm glsm_kr8383 https://resim.host/ib/KBqJmy hiç bişey anlamadım şimdi kadın doğuma geldim tekrar test verdik çıkmasını bekliyoruz
glsm_kr8383 Reyhanhnm 5 hafta fln yazıyo o olmasın mı acaba Ayy bende çok merak ettim canım buraya yazarmıısın sonucunu. Hayırlısı olsun inşallah canım olmasa da moralini bozma nasibi ne zamansa o zaman geliyo 💕💕
Kubra1853 Reyhanhnm Reyhanhnm hadi gözün aydın rabbim kucagımıza almayı nasip etsin 🤲🏻Dua edelim birbirimize bende çarşmba gidecem kese görmeye uzun zamandır bekliyorum bu gebeligi ben