Busecan35 Selam kizceler🌼 ben şunu merak ediyorum kullandığımız saç bakımı ürünleri bebek için zararlı olur mu..ne bileyim kolay saç tarama spreyi köpükler saç maskeleri vs..bir de yüz yıkamak için jel falan kullanabilir miyiz
AdenEva Busecan35 benim doktorum herhangi bir kısıtlama getirmedi hepsini de kullanıyorum hamileliğimin başından bari 🤷🏻♀️ En fazla yaptığım şey değiştirebildiğim ürünleri daha temiz içerikli olanlarla değiştirdim
Kumsal0920 Busecan35 saç maskesi yüz maskesi peeling öne aseton saç boyama benim doktorum da yasaklamıştı ve hala kullanmıyorum çok da önemli değil yüzümü bebek şampuanı ile yıkıyorum
Busra2013 Busecan35 yok canım bı zararı yoo bende kullanıyorum doktora sordum boyadan baska bısı zarar vermıomus tabıkı kımyasal degılse hoya gıbı dogal seykerse kullan
Egeninannesi1 Valla benim doktorum hepsini yasaklamıştı☹️ Bebek şampuanı kullandım özellikle ilk haftalarda. Sonrasında normal şampuana döndüm ama saç maskesi yüz maskesi vs. hala kullanmıyorum
Busecan35 AdenEva Benimki de sadece saç boyama dedi …ne bileyim oje adetin vs sorun olmaz dedi..ama kuzenim de hamile onunki kullanma demiş ondan kararsız kaldım bnde