Tubaraf Kızlar bırsey sormak ıstıyorum normal dogum yaptıgında vajına genısler eskısı gbı olmaz dıyorlar dogru mu?
Neslisahhh Tubaraf ablam ve kayınvalidem hemşire. Onlar eskisinden bile daha iyi oluyo dediler. Tabi sanırım atılan dikişe de bağlı
Zehra2701 Tubaraf 2 ay önce doğum yaptım cnm hiç genişleme yok hatta dikislerdeb dolayı daha da daralmış diyebilirim.
Tubaraf Neslisahhh hmm anldm cok sey okudum herkes dısta sorun yok ama içte genısleme olur dedı ama hatta bır dokotrun vıdeosu var cok kararszm normal mı sezeryan mı dye
Neslisahhh Tubaraf içten de dikiş atılıyo normal doğumda. Doktorunuzla bu konuyu konuşursanız düzgünce dikiş atar bence.
buse007 Zehra2701 canım merhaba Bunu ben de merak ediyorum sonrasında kötü oluyo diye çok duydum çünkü :( sen özelde mi Doğum yaptın sanki devlette çok önemsenmez gibi geliyo bu durum
Neslisahhh Cansum1 canım utanacak bişey yok bunda. Emin ol hemen hemen her kadın istiyor bunu. Çünkü hem cinsel yaşantımızı hem de sağlığımızı etkileyen bişey en nihayetinde. Utanmayın lütfen
Mrtnurr Valla busoruyu bende çokdüşünüyorum ama grnelde 3,4 ayda anca kendine gelir diyorlar oda doktor ok basarılı dikiş atarsa falan
Mrtnurr Tubaraf evet oyüzden bende cok kararsızım ve yeni evliyim hemen hamile kaldımki istiyodum da zaten ama normaldogum yapmak ne bileyim düşündürüyor baya 0
Tubaraf Nefesimm valla mantklı dusunce bncede genjsleme olur cocuk cıkuyor ordan kolay degıl yanı eskısı gbı olması mumkun degl konscm bn doktorla sezeryan ıstıuorm dcem
Nefesimm Tubaraf esim agziyla soyledi ben goz gore gore olursam kendimi cok eksik hissederim ama sezeryandada sıkıntı cekerim daha ilk cocuk
Beratalpinannesii Tubaraf dün akşam bununla ilgili bi post açılmıştı bende orda okudum aman ya RABBI dedim bence insandan insana değişiyor ya da dikişten dikişe
Rasev Tubaraf ya normal dogum dururken sezeryan isdeme bence vajina genislemesi ilk gebelikde olmazki 3-4kez dogurunca genisler ilkden bisiy olmaz hatta ben bi cogu kiside eskisinden daha dar oldugunu duydum dogmdan sonra
ilkgebelik Allah size akıl fikir versin 🤦🏼♀️ Bunca zaman insanlar normal Doğum yapmış eğer genişleme olsa Allah öyle Doğum şeklini uygun görür müydü benim annem yengelerim teyzelerim hepsi aynı şeklini alıyor diyor hatta daha dar yani Allah a inanmıyor musunuz ?? O nelere kadir ol der olur özel bölgemiz o kadar toparlanmaya elverişliki sizin kanamanız bitene kadar inşallah orası da toparlıyor kendisini o zaman annelerimiz büyüklerimiz hiç Doğum yapmak istemezdi çünkü gittikçe daha da açılacak derlerdi ama hepsi 8,10 tane doğurmuş hep duyduğum da sanki ilk geceymiş gibi oluyor dikişle de alakası yok özenle Yok plastik cerrahi dikimine gerek Yok normal bir dikiş zaten et birbirini tutacak cehalet zor bir durum okuyun öğrenin araştırın yazık ...
Tubaraf ilkgebelik allaha ınancımız elbette var bunu sız sorgulamayın lutfen bırıncısı bu ıkıncııs tabkı orası oyle açık kalmıyor elbette ama genısleme oluyor allahın yapamayacagı hıcbırsey yok ol der olur evet onu da bılıyoruz ben cok arastırdım vıdeoları ızledm doktorlar evet genısleme oluyor bıraz dıyor bence sız bıraz arastırın ılla normal dogum yapılacak dıye bırsey yok tek cahıllıgım bu olsun
Bahar54 ilkgebelik Rahim kendini elbet toparlar ama dogum sirasinda yeterli ikinamamaya ve iri doguma bagli bazen sekilsiz kesikler olabiliyor onlarin kapanmasi baya zor o yuzden epizyo atilip sonrasinda dikiliyor eski halini alabiliyor. Ben hemsireyim ve hastanede gordum genislemis ve sekil olarak tahribe ugramis olanlari hatta idrar tutamama bile olabiliyor o yuzden cerrahi operasyon gecirenler de oluyor. En iyisi kegel egzersizleriyle rahim duvarini kuvvetlendirmek ve perine masaji yapmak. Boylelikle eski haline cabuk kavusacaktir.
Zeynp ilkgebelik çocuğun normal doğma hakkını elinden almak bu Ben çok şaşırıyorum cinselliği hayatının merkezine oturtmuş insanlara Farzedelim ki genişliyor Can çıkıyor senden genişlemesine vesile olan eski haline dönmesine de vesile olur elbet
blackwhite Tubaraf bana da ağdacım ve lazercim söyledi asla yapma die yalan söylüyor insanlar diyorlar rahim dışarı çıkıyormuş insanların vajinasının içi görünüyor diyorlar ..... bende çok korkuyorum ha eski insanlar bence sex hayatına önem vermiyor erkek için de bu çok önemli ayrıca evliliğin %90 sex bence isteyen yargılasın beni çocuk için kendi hayatlarımızı mutluluğumuzu riske atmalımıyız bilemedim o çocuk büyütecek kocan senden tatmin olmazsa peki ya sonra ?