Aycaaa571 Kızlar gyno ferro kullanan var mı? Hamilelikten öncede kullanıyordum şimdide kullanıyorum da beni mahvetti kaç günden beri tuvaletimi yaparken baya zorluyor, karın ağrısı yapıyor elim ayağım kesildi resmen ağrıdan😔
Bestfriendss44 Aycaaa571 doktor verdi canim kullaniyorum ayni sorun bendede var kabizlik yapti cok kotu bi ilac ya resmen gorunce migdem bulaniyor
Busecan35 Aycaaa571 bende de tam tersi mide bulantısı çok yapıyor ama tuvalette rahat yapmamı sağlıyor rengi vs daha koyu ama kabızlık yaşamadım.
ebozbey Aycaaa571 canim evet kabızlık çok yapıyor gerçekten ben bide decavitte içiyorum oda kabızlık yapıyor kombi kabizlikla ortalıkta dolanıyorum 1 hafta çıkamadığı mi biliyorum kefir çok işime yarıyor bayadir olmadı
blueberyy00 Aycaaa571 bende çok kötü bulantı yapıyor ya miydem ağzımda geziyorum 12 den sonra bulantım kalmamıştı ama bu ilacı içtiğim gün mahvediyor beni
Aycaaa571 Bestfriendss44 kabızlık değil de bağırsaklarımı kasıyor ağrı yapıyor dışkıda felaket koku yapıyor
Aycaaa571 Yamacin-Annesi hamile olmadan öncede kullanıyordum da bir sıkıntı yoktu hamile olunca bağırsaklarımı mahvetti
rojda2121 Aycaaa571 benide cok rahatsız ediyo aynı etkiyi gösteren baska kan ilacları var doktorunuza sorarak degistirebilirsiniz
Sevilss Aycaaa571 Mide bulantısı kabızlık yapıyor ama 11 den yukarı hiç artmadı hemoglobin mecbur içiyorum tuvalete çıkmaktan nefret ettim ama dayanıyorum sen 29 günüm erken olmazsa yemekten ve ilaçlardan tiksindim artık